Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A mai huszonéves lányok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai huszonéves lányok ha ennyire kupisak, hogyan akarnak majd egy komoly kapcsolatban a férfival összeköltözni?

Figyelt kérdés

Amíg otthon élnek, sokszor csak egyetlen szobát, félszobát kellene rendben tartaniuk, de az se igen megy nekik. Szétdobált ruhák mindenhol, ruhakupacok a székeken. Sminkek, piperecuccok össze-visszaságban az asztalon. Bevetetlen ágy, behúzott sötétítő függöny. Gyakran ujjnyi por a szekrényeken, bútorokon. Lefolyt körömlakk az asztalon odaszáradva. A gyümölcshéjat a szobai kukába dobja, amit nem ürít, így pár nap múlva már erős erjedés szaga lesz. Körömlakklemosó aceton kannákban áll, a szaga az egész szobában érződik. Hajszálak mindenhol, de kutya macska is ha van akkor persze az ágyába fekszik, annak is a nyomai az egész szobában. Bent eszik a szobában, a morzsák is szanaszét szóródnak, rosszabb esetben a napok óta mosatlan tányérok is az asztalon maradnak. Zsírfoltos tükör és üvegablak.

Ezek a lányok mit hisznek, ha majd egy komoly férfival összeköltöznek, az tolerálni fogja hogy ők ilyen hanyagok? Azért egy lakás rendben tartása kicsit nagyobb felelősség, mint most a saját szobájuké. És sokan már arra se igen képesek.

nov. 2. 12:50
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem a férfiakra mutogatunk, hanem RÁD. Butuska.
nov. 3. 20:59
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted egy lakás rendben tartása csak a nő feladata? Mert nem, nem az.

Én pl szeretem a rendet, tisztaságot, de nem takarítanèk egy pasi után se! Nekik is van kezük, én meg nem vagyok cseléd.

Normális párom van aki nem csicskának néz, hanem ő is rendben tartja a közös otthonunkat, velem együtt.

nov. 3. 21:33
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
És mi lenne, ha egyedül élnél? Megenne a retek és éhenhalnál? Ha a párod nem háztartásbeli (ergo nem te tartod el) akkor igenis neked is ugyanúgy a feladatod a háztartás.
nov. 3. 21:46
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, ezt a kérdést én is sokszor feltettem magamnak. Aztán csak elvettek.

A válasz: nincs mindig rend a lakásban.

nov. 3. 22:03
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem reprezentatív, de három barátnőm közül a egkupisabb és a legkevésbé házias ment leghamarabb férjhez.

Szóval nincs túl sok összefüggés.

nov. 5. 13:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!