Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A mai huszonéves lányok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai huszonéves lányok ha ennyire kupisak, hogyan akarnak majd egy komoly kapcsolatban a férfival összeköltözni?

Figyelt kérdés

Amíg otthon élnek, sokszor csak egyetlen szobát, félszobát kellene rendben tartaniuk, de az se igen megy nekik. Szétdobált ruhák mindenhol, ruhakupacok a székeken. Sminkek, piperecuccok össze-visszaságban az asztalon. Bevetetlen ágy, behúzott sötétítő függöny. Gyakran ujjnyi por a szekrényeken, bútorokon. Lefolyt körömlakk az asztalon odaszáradva. A gyümölcshéjat a szobai kukába dobja, amit nem ürít, így pár nap múlva már erős erjedés szaga lesz. Körömlakklemosó aceton kannákban áll, a szaga az egész szobában érződik. Hajszálak mindenhol, de kutya macska is ha van akkor persze az ágyába fekszik, annak is a nyomai az egész szobában. Bent eszik a szobában, a morzsák is szanaszét szóródnak, rosszabb esetben a napok óta mosatlan tányérok is az asztalon maradnak. Zsírfoltos tükör és üvegablak.

Ezek a lányok mit hisznek, ha majd egy komoly férfival összeköltöznek, az tolerálni fogja hogy ők ilyen hanyagok? Azért egy lakás rendben tartása kicsit nagyobb felelősség, mint most a saját szobájuké. És sokan már arra se igen képesek.

nov. 2. 12:50
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Nem tudom kivel keversz össze, én hetek óta nem tettem itt fel kérdést. A gyűlöletet tartsd meg annak, aki bántott téged. És hogy mennyire igaz az állításom, hát képzeld, pontosan ma jártam rokonlátogatóban. Ott is hasonlót tapasztaltam, de igazából ez már a sokadik ilyen eset volt. Ez az egész engem gondolkodásra késztet, hogy mi lesz majd így velük, milyen háziasszonyok lesznek ezekből a lányokból. Régen volt értéke a rendnek és tisztaságnak, úgy látszik manapság már minden fontosabb. Itt is mindenki inkább agresszív, mintsem elgondolkozna, vagy esetleg elismerné. Az átlagos magyar háztartásnak nem lesz pénze bejárónőre. Akkor mocsokban fognak élni szégyenszemre? Vagy csináljon mindent a férfi, takarítson a rendetlen és hanyag nő után? Vagy ti hogy gondoltátok ezt az egészet?
nov. 2. 13:21
 12/35 anonim ***** válasza:
91%

"Vagy csináljon mindent a férfi, takarítson a rendetlen és hanyag nő után?"

Mivel a fiúkról egy rohadt szót nem írsz, gondolom, fordítva elvárnád, hogy a lány takarítson a srácra.

Fiúk szobájába nem mászkálsz be? Bocsi, azt nem képzeled el amerikai filmes sztereotípiák alapján?

nov. 2. 13:37
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

"... mi lesz majd így velük, milyen háziasszonyok lesznek ezekből a lányokból"

Ezek szerint úgy gondolod, hogy ezeket a csajokat mind-mind el fogja tartani egy pasi? Hát nem hiszem.

Amúgy három lehetőség van:

- vagy összejön egy hasonlóan kupis emberrel

- vagy összejön egy rendszerető férfival, és alkalmazkodik hozzá

- vagy összejön egy rendszerető férfival és nem alkalmazkodik hozzá - ez majd a kettőjük meccse lesz.

nov. 2. 13:39
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

"milyen háziasszonyok lesznek ezekből a lányokból"

Szerintem ezen ne törd a buksidat. Meglesznek az aggodalmad nélkül.

nov. 2. 13:41
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Vannak rendetlen lányok és rendetlen fiúk; ez az ő magánproblémájuk, te feleslegesen hisztizel emiatt.

Ne aggódj, ma már egy nő sem szeretne háziasszony lenni. Az a férfi, aki ezt elvárja anélkül, hogy ő ugyanezt nyújtani tudná, egyedül marad. Mindenki takarít maga után, aki meg nem, az éljen a saját koszában. Neked továbbra sincs közöd egyikhez sem.

25/N

nov. 2. 13:47
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

15

Azért akad még korlátolt nő bőven, viszont ők sem a pasi két szép szeméért fognak háziszolgának állni...

Majd ha a pasi eltartja őket, akkor háziasszonykodnak ők is szívesen. Vészesen meghaladott konstrukció, de legalább fair. A gyakoris pasik viszont úgy képzelik, hogy a nőjük majd 8 óra munka után fog nekiállni mindent IS csinálni otthon.

nov. 2. 13:52
 17/35 anonim ***** válasza:
87%

Nem ez az első eset?

Hány tinilány szobajaban voltal te felnőtt hímként?

Összevissza beszélsz.

nov. 2. 13:58
 18/35 A kérdező kommentje:
De könyörgöm, az miért lenne már házi szolgaság, hogy a nő is takarítson el maga után? Eddig úgy volt, hogy legyen közös a házimunka, 50-50. Most egy ilyen lány aki már ebben nő fel hogy a takarítás az derogál neki, meg ilyen kifogásokkal él hogy a takarítás az egyenesen elnyomás, az mitől változna meg később? A férfire lesz szépen áthárítva ez is, hogy oldja meg. Vagy tényleg élhetnek kupiba.
nov. 2. 14:48
 19/35 anonim ***** válasza:
0%
Nő vagyok , és alátámasztom.🥲😀Nagyon sok rendetlen nő van.Van egy kolléganőm,egyedül él,és amikor egyszer véletlenül be kellett menni hozzá,majdnem a hányinger elfogott.Olyan ordenáré kupi volt....
nov. 2. 14:51
 20/35 anonim ***** válasza:
74%

Te vagy az a hím, aki elvarja, hogy fozzon neki a nö, szopja le, ne is lakjon nála, de 8 órában dolgozzon és mellette takarítson rá?

Figyelj, mi van veled? Remélem nem nincs a közeledben semmilyen nő. Annyira frusztrált vagy, hogy képes lennél bántalmazni egyet csak úgy bosszúból.

nov. 2. 14:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!