Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! Nektek mennyi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyi az elvárt idő amit naponta a párotokkal akartok tölteni?

Figyelt kérdés

Nekem pl. hétfőtől péntekig van fél óra szabad időm. A hétvégén természetesen jóval több. Ez nektet mennyire okozna gondot?

26/f

okt. 17. 10:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 A kérdező kommentje:
Nekem nincs és nem is volt bajom a nőkkel. Én mindíg is tudtam hogy valószínüleg nem lennék jó partner ezért nem is próbálkoztam és aki nálam próbálkozott( egyszer) azt elutasítottam. Ezért is vesztettem el a szűzességem prostival 24 évesen. És ezért se voltam azóta se rendes lánnyal csak prostival. Ami a családot illeti jó lenne de ha nem lesz akkor se fogok a falnak menni. Rengeteg férfinek nincs gyereke legalább az életcélomnak tudom fordítani a figyelmem. A kérdésem csak azért fogalmazódott meg mert kíváncsi voltam hogy vajon jól gondolom hogy egy nő se tolerálná ezt az életmódot.
okt. 18. 13:10
 62/72 anonim ***** válasza:
100%

De akkor ne csodálkozz hogy nem kellesz a nőknek.

okt. 18. 13:26
 63/72 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok férfi ezért nem talál párt, mert nem akar alkalmazkodni. A nőre valami házikedvencként tekint, akit akkor vesz elő, ha kedve van hozzá. De ne kelljen semmit változtatni az életén, ne legyen vele macera, felelősség meg pláne ne.
okt. 18. 13:34
 64/72 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és úgy tesz, mintha ő csak ezt TUDNÁ nyújtani... pedig tudna többet, csak nem AKAR. Mert ha akarna, akkor mondjuk heti 2 edzésről meg haverokkal hesszelésről le tudna mondani, nem esne le az aranygyűrű a kukijáról miatta. Vagy meg tudna oldani olyan apróságokat, hogy oké, nagyobb adagot főz egyszer és lefagyasztja, akkor máris pár nap lenne pluszidő. És akkor még benyög ilyet is, hogy aki többet várna el, hogy "az élet nem játék és zene"...
okt. 18. 13:39
 65/72 A kérdező kommentje:
Inkább azt mondja meg valaki hogy a Hawking sugárzás hogy jöhet létre. A Hawking sugárzás lényege hogy a kvantumos térben van egy részecske és egy antirészecske. Ezek taszítják egymást és amikor az antirészecske belezuhan a feketelyukba a részecske eltávolodik és energiát visz magával. Ezt nevezzük Hawking sugárzásnak. Minél több energia tűnik el a feketelyuktól az egyre gyengébb és kissebb lesz, míg végül teljesen eltűnik. Azt nem értem hogy a feketelyuk gravitációja olyan erős hogy még a fény se jut ki, de akkor ez antirészecske-részecske taszító ereje erősebb lenne mint a feketelyuk gravitációja? Akkor mégis van egy mód hogy kijussunk az eseményhorizonton belülről?
okt. 18. 13:41
 66/72 anonim ***** válasza:

Olvasd el az Idő rövid törtenetét pl, de ezt szerintem nem ide akartad írni :D

okt. 18. 13:42
 67/72 A kérdező kommentje:
Most olvasom a világegyetem dióhéjbannt. Jó kis könyv
okt. 18. 14:18
 68/72 anonim ***** válasza:
34%
Te amit keresel az egy hétvégi szerető. Bár ha nem egyedül élsz akkor esélytelen vagy bármilyen kapcsolatra. A férfi szintet meg nálam nem éri el az aki nem szexel minden nap.
okt. 18. 16:45
 69/72 A kérdező kommentje:
Ez kb. olyan mintha én azt mondanám hogy az nem nő aki nem főz nem takarít és nem akar gyereket
okt. 18. 18:23
 70/72 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne fejleszteni magadat nem csak olyan téren, amivel kifelé lehet villogni. Az önismeret nem az, hogy bebetonozod magad, hogy "én ilyen vagyok, nem tehetek róla", hanem egy életen át tartó fejlődés, feltárás. Valamiért nem tartod magad szerethetőnek, az lehet a bajod...
okt. 18. 18:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!