Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! Nektek mennyi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyi az elvárt idő amit naponta a párotokkal akartok tölteni?

Figyelt kérdés

Nekem pl. hétfőtől péntekig van fél óra szabad időm. A hétvégén természetesen jóval több. Ez nektet mennyire okozna gondot?

26/f

okt. 17. 10:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
57%

Hétfőtől péntekig össz vissz fél óra?

Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ennyi elég bárkinek is?

Mi pl naponta-2naponta találkozunk, 1-2 órát minimum.

okt. 17. 10:13
 2/72 anonim ***** válasza:
80%

Hát eléggé gondot okozna.

Nyilván nem kell minden nap találkozni, de azért igénylem, hogy a pasim az életem része legyen, és ebbe a hétköznapok is beleszámítanak.

(És természetesen vannak különleges helyzetek, pl egy komoly vizsgára való készülés, utazás, túlóra stb. Ezek értelemszerűen nem okoznak gondot.)

okt. 17. 10:15
 3/72 anonim ***** válasza:
63%

Én offolnám.

Minden is fontosabb neki, mint én alapon.

okt. 17. 10:17
 4/72 anonim ***** válasza:
20%
Néha ez is sok lenne
okt. 17. 10:21
 5/72 anonim ***** válasza:
64%
Hát azért nekem 1-2 óra legalább, írom ezt úgy hogy nekem is alig van szabadidőm, de ennyit azért töltünk együtt minden nap. (Plusz ugye az otthoni teendők alatt is együtt vagyunk, de az kevésbé minőségi közös idő…)
okt. 17. 10:28
 6/72 anonim ***** válasza:
95%

Ez nekem abszolút semmi.

Én meg a hétvégeken dolgozok...

okt. 17. 10:42
 7/72 anonim ***** válasza:
90%

Inkább az idő minőségi volta számít, mint a hossza, és ezekkel a félórákkal az a baj, hogy biztosan nem lesz minőségi.

Olyan kapkodós lesz az egész, rohansz egyik helyről a másikra, és közbe beszúrod a nemtúlérdekes, nemtúlfontos barátnődet, gyorsan benyomtok egy hambit, de még értelmesen elbeszélgetni sem tudtok 30 perc alatt.

Szóval tekintsük úgy, hogy ezek a hétközi harminc percek igazából nulla percek, mert értelmük és tartalmuk nem nagyon lesz. Úgyhogy marad a hétvége, akkor kell ezt valahogy kompenzálni. Van, akinek ez megfelel, van, akinek nem. Ne a gyakorin kérdezz idegeneket, hanem a pároddal beszéld meg, mert ő a fontos, nem az arc nélküli véleményezők azaz mi, hiszen nem velünk jársz.

okt. 17. 10:43
 8/72 anonim ***** válasza:
89%
Az elég fura, ha így előre be kell osztani, hogy a sok teendő közé mikor fér be a másik és nulla rugalmasság vagy alkalmazkodás. És ha neki máskor van A fél órája, és és még egy órányira is lakik, jajj, már bele sem érdemes kezdeni? Nem így kellene ennek nekiállni, ez annyira túlaggódós-tervezős gondolatmenet, hogy ugye biztos nem is kell/szabad csajoznom, hiszen tessék, nem az én hibám, hogy ha nem felelek meg egy képzelt nő képzelt elvárásának... ahelyett, hogy csak belevágnál. HA meg elég érdekesek vagytok egymásnak, akkor meg majd megoldjátok. Ha meg nem, akkor lehet a legpontosabb időzítés, akkor is el fog halni az egész.
okt. 17. 10:50
 9/72 A kérdező kommentje:
Azzal kiegészíteném hogy fél órám van hátra dőlni és semmit tevéssel tölteni az időm, viszont álltalába a haza érkezés és a lefekvés között eltelik 2 és fél óra. A nagy részét főzéssel, a másnapra való előkészületekkel, vacsorázással és fűrdéssel töltöm. Gondolom beszélgetni lehet ezek közbe is.
okt. 17. 10:52
 10/72 anonim ***** válasza:
50%

Mondjuk nem mindenkinek rugalmas a munkaideje.

okt. 17. 10:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!