Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyi az elvárt idő amit naponta a párotokkal akartok tölteni?
Nekem pl. hétfőtől péntekig van fél óra szabad időm. A hétvégén természetesen jóval több. Ez nektet mennyire okozna gondot?
26/f
Hétfőtől péntekig össz vissz fél óra?
Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ennyi elég bárkinek is?
Mi pl naponta-2naponta találkozunk, 1-2 órát minimum.
Hát eléggé gondot okozna.
Nyilván nem kell minden nap találkozni, de azért igénylem, hogy a pasim az életem része legyen, és ebbe a hétköznapok is beleszámítanak.
(És természetesen vannak különleges helyzetek, pl egy komoly vizsgára való készülés, utazás, túlóra stb. Ezek értelemszerűen nem okoznak gondot.)
Én offolnám.
Minden is fontosabb neki, mint én alapon.
Ez nekem abszolút semmi.
Én meg a hétvégeken dolgozok...
Inkább az idő minőségi volta számít, mint a hossza, és ezekkel a félórákkal az a baj, hogy biztosan nem lesz minőségi.
Olyan kapkodós lesz az egész, rohansz egyik helyről a másikra, és közbe beszúrod a nemtúlérdekes, nemtúlfontos barátnődet, gyorsan benyomtok egy hambit, de még értelmesen elbeszélgetni sem tudtok 30 perc alatt.
Szóval tekintsük úgy, hogy ezek a hétközi harminc percek igazából nulla percek, mert értelmük és tartalmuk nem nagyon lesz. Úgyhogy marad a hétvége, akkor kell ezt valahogy kompenzálni. Van, akinek ez megfelel, van, akinek nem. Ne a gyakorin kérdezz idegeneket, hanem a pároddal beszéld meg, mert ő a fontos, nem az arc nélküli véleményezők azaz mi, hiszen nem velünk jársz.
Mondjuk nem mindenkinek rugalmas a munkaideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!