Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! Nektek mennyi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyi az elvárt idő amit naponta a párotokkal akartok tölteni?

Figyelt kérdés

Nekem pl. hétfőtől péntekig van fél óra szabad időm. A hétvégén természetesen jóval több. Ez nektet mennyire okozna gondot?

26/f

okt. 17. 10:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
47%
Napi 1 óra. De ezt ne úgy értsd, hogy csak társalogtok. Főztök, esztek, együtt vásároltok, szex, stb. 😃
okt. 17. 20:56
 42/72 anonim ***** válasza:
100%
Az indoklás nem tetszene, hogy jaj, a gyúrás meg a haverokkal smúzolás az nem a szabadidő része, hanem kötelező, rád meg van fél óra, cucu. Ha ennyi idő lenne, akkor lehet, annyira nem érzeném jól magam, hogy nem is dugnék naponta, max. hetente egyszer, és fogadja akkor el ő, hogy nekem szexre van csak annyi időm. 1-2 óra nekem szükséges együttélésnél naponta - nem feltétlen csak hobbikra, heverésre, hanem közös főzés pl.
okt. 18. 10:11
 43/72 A kérdező kommentje:
Egyébként azt írtam hogy nálam az a napi fèl óra a semmit tevésről szól. Pl. olvasás, insta nézés vagy youtube videó nézése. A haza érkezéstől számolva kb. 1.5 óra a főzés és vacsorázás. Ha most a közös főzést és közös vacsorázást is közös időtöltésnek vesszük akkor az már 2 óra közösen eltellt idő.
okt. 18. 11:05
 44/72 A kérdező kommentje:
*eltöltött
okt. 18. 11:06
 45/72 anonim ***** válasza:
52%

De az házimunka, nem minőségi közös idő.

okt. 18. 11:13
 46/72 anonim ***** válasza:
100%
Sztem pl. lehet az, ha közben megy a beszélgetés, esetleg a háttérben megy egy film. De nekem akkor is kicsit visszás az, hogy a haverokkal napi szinten smúzolás meg a mindennap edzés az kötelező, mikor simán visszavehetne abból, hogy több idő legyen az asszonykával vs. "örüjjjjön hogy hétvégén néha kimozdulunk, hétköznap elégedjen meg azzal, hogy főzünk, oszt' megb...m".
okt. 18. 11:15
 47/72 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd hogy pontosan mit takar a minőségi közös idő?
okt. 18. 11:16
 48/72 anonim ***** válasza:
52%

Amikor egymással foglalkoztok. Vagy nagyon max valami közös szabadidős dologgal.

Az NEM minőségi idő, hogy a főzelék kavargatása közben rantelsz egyet hogy milyen idegesítő volt ma a főnök.

okt. 18. 11:29
 49/72 A kérdező kommentje:
Most már kezdem érteni hogy miért nem akar a legtöbb férfi komoly kapcsolatot
okt. 18. 11:46
 50/72 anonim ***** válasza:
68%
Hát ha a legtöbb férfi olyan, hogy hétköznap a haverok meg a kondi ennyivel fontosabbak, mint a nő, és neki a minőségi együtt töltött idő elég hétvégi egy programmal meg heti fél órával, amiben kb. ürítőtartálynak használja a nőt, akkor igen... de a legtöbb nő meg pont nem ilyen pasasokkal akar komoly kapcsolatot. Szerencsére az én párom pl. nem ilyen.
okt. 18. 11:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!