Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! Nektek mennyi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyi az elvárt idő amit naponta a párotokkal akartok tölteni?

Figyelt kérdés

Nekem pl. hétfőtől péntekig van fél óra szabad időm. A hétvégén természetesen jóval több. Ez nektet mennyire okozna gondot?

26/f

okt. 17. 10:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
89%
#10 Igen, de ha Kérdező 8-at alszik, akkor még marad 16 órája... Akinek családja van, az sem csak fél órát tölt velük, akkor sem, ha 12 órázik.
okt. 17. 10:57
 12/72 anonim ***** válasza:
45%

Nekem is kb 1 óra szabadidőm van átlagosan, pedig nem 12 órázok. Sok dologtól függ azért ez.

okt. 17. 11:02
 13/72 anonim ***** válasza:
46%
Egyébként nem azt írtam, hogy kötelező összenőve lenni, nőből sem igényli ezt mindenki, csak hogy nem kell ennyire túlbonyolítani előre és ismeretleneken felmérni. A párokon múlik, kinek mire van igénye, lehetősége. Felesleges ezen előre aggódni, majd kialakul, ahogy megismerik egymást. Pl. lehet, majd este főzhetnek együtt másnapra. Vagy járhatnak együtt edzeni, ha ez közös. Alhatnak pl. egymásnál és ha nem 10-kor fekszik le aludni, hanem 11-kor, mert annyira érdekes lesz a csaj, majd másnap neadjisten álmosabb lesz, de akkor bepótolja hétvégén. :D
okt. 17. 11:04
 14/72 anonim ***** válasza:
72%
Nekem gondot okozna. Ebből simán nem lenne kapcsolat.
okt. 17. 11:13
 15/72 anonim ***** válasza:
52%
Neked a kapcsolat beszélgetés? Áthívod a párod és beszélgettek? Vagy át se hívod hanem online beszélgetsz vele?
okt. 17. 11:14
 16/72 A kérdező kommentje:
Beszélgetünk, szexelünk és hétvégen elmegyünk valahova programozni. Én valahogy így képzelek el egy kapcsolatot.
okt. 17. 11:21
 17/72 anonim ***** válasza:
87%
Egy kapcsolat fokozatosan alakul és átalakítja az életedet. Nem arra kell rögtön készülni, hogy hová fogod a másikat bepasszírozni. Neked is alkalmazkodnod kell hozzá meg neki is hozzád és találni valami közös megoldást.
okt. 17. 11:25
 18/72 anonim ***** válasza:
100%

Mivel mar 3 eve egyutt elunk, ezert nekem sok idore van szuksegem a parommal es sok idot is toltunk egyutt.

Amikor meg nem eltunk egyutt, akkor naponta, ketnaponta tobb orat voltunk egyutt, ilyenkor egymasnal is aludtunk. Mindketten egyetemre jartunk, mellette dolgoztunk es igy is volt idonk egymasra.

okt. 17. 11:29
 19/72 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem dugnék napi fél órában. Akkor addig szépen megismerjük egymást.
okt. 17. 11:33
 20/72 anonim ***** válasza:
47%
Nekem heti 3 az ideális. Pl. kettő estét együtt tölteni/valahova menni ottalvással, és hétvégén legalább egy egész napot. Ennél több nekem azért nem fér bele, mert munka mellett heti többször edzek is, van kutyám, akivel foglalkozni kell, vannak barátaim/családi programok is rendszeresen, amikre persze idővel a páromat is vihetem, de nem rángatnám el mindenhova, ha nincs kedve. Neki is van baráti köre, hobbijai, nincs igényünk folyton együtt lenni, mi nem vagyunk szociális élet nélküli matricapár :D 30 körüliek vagyunk amúgy.
okt. 17. 11:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!