Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 2-3 hétig bírjuk ki veszekedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2-3 hétig bírjuk ki veszekedés nélkül de utána robbanásszerűen kibukik belőlem az elmúlt időszak minden dolga . Miért?

Figyelt kérdés
Van , hogy hetekig nincsen veszekedés de akár utána ha történik valami ami nekem nem tetszik ( nem segít semmiben , otthagy dolgokat , nem akar semmiben sem segíteni stb ), egyszerűen kibukom és akkor mint a kos úgy megyek szóban neki . Nem tudok róla korábbi éveimből, hogy bármikor is ennyire agresszív lettem volna . Igaz akkor még a nagyszüleimmel éltem és nem közös házban egy férfival . Nem tudom eldönteni , nem illünk -e össze vagy valami vitaminhiány esetleg más váltja ezt ki belőlem? Már csillagjegyeket is olvasgattam (tudom , hogy hülyeség de az ember kínjában minden hülyeséget elolvas ) És ott azt írja , hogy halak férfi bika nő nem igazán tudnak kijönni . Már terveztünk házasságot is , de nagyon bizonytalan vagyok abban , hogy nekem az megfelelő lenne -e ha már most ennyit veszekszünk. Mit gondoltok ?
okt. 10. 13:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
55%
Kitalálom. Náluk laktok, és nincs hova menned.
okt. 11. 07:56
 22/26 anonim ***** válasza:

🤣

Ok. En nem akarok felnott embereket nevelni, de ugy latszik, szerinted oke. Akkor szenvedj vele 🤣

okt. 11. 07:56
 23/26 anonim ***** válasza:
55%
Az még oké, hogy egy debillel élsz, de ne szülj neki, mert a gyerekek tönkremennek.
okt. 11. 07:59
 24/26 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik itt mindenkinek tökéletes a kapcsolata és a párja is maga a mr illetve mrs tökély.
okt. 11. 08:06
 25/26 anonim ***** válasza:

Ohm nem, de en olyannal jovok ossze, akit nem kell nevelni es akinek nincsenek ilyen problemai, mint hogy onellatasra keptelen.

En pl nem probalom megvaltoztatni a paromat, mert eleve olyannal jottem ossze, aki ugy jo nekem, ahogy van.

Az, hogy a tiedet megeszi a retek, ha nem vagy…szamits ra, ha szulsz neki, minimum kettejuk utan is mindent neked kell majd csinalnod.

okt. 11. 08:12
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem tökéletes az én házasságom sem (tökéletes nem létezik), de nincsenek olyan jellegű problémáink, mint ami nektek. Ennél sokkal komolyabb gondunk van - pl hogy beteg vagyok tavasz óta és az állapotom hullámzik. Megint kezdek rosszabbul lenni sajnos. Nálunk én nem vagyok házicseléd. Valamelyik nap annyira rosszul éreztem magamat egy nehéz vizsgálat után, hogy miután haza értünk mindent a férjem csinált meg egy szó nélkül - rendezte a 2 éves gyereket, rendet rakott stb. Nekem csak annyi volt a dolgom, hogy feküdjek. És csak annyit mondtam, hogy nagyon nem érzem magamat jól. De ha nekem kellene folyamatosan szólni emellett, hogy Pista a xaros alsónadrágot tedd a szennyeskosárba, a koszos poharat a mosogatógépbe meg ilyenek az engem is idegesítene, de nem költöztem volna vele össze sem, nemhogy házasságot tervezni. Ő kupis, te nem. Nem illetek össze. Nem tudod megváltoztatni, ő ilyen. Vagy elfogadod vagy szakítasz vele. Harmadik opció nincs. Ha maradni akarsz, akkor szerintem egy szót se szólj.
okt. 11. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!