Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm fogmosás után közvetlenül a törölközőbe törli a száját. Én vagyok túl érzékeny, hogy ez engem zavar?
Szóval fogat mos, öblít, de a száját nem mossa le, és közvetlenül törli a törölközőbe. Emiatt fehér foltok vannak rajta. Szóvá tettem, persze meglett a veszekedés. Azt mondta, úgyis külön törölközőn vagyunk, és megy 2-3 naponta a mosásba, szóval túlreagálom.
Tehát csak fel szeretném mérni. Tényleg túl érzékeny vagyok, vagy másokat is zavarna?
Nehéz eldönteni hogy melyik nagyobb phaszság:
- ezt szóvá tenni
- kiírni erről egy kérdést
De a kettő együtt az mindenképp a világ baromsága.
Én inkább azon gondolkodnék,hogy ez csak egy kifogás neked.
Valahogyan nem érzed jól magad vele,így próbálsz apróbb dolgokba is beleszállni.
Mindegy,csak legyen ürügy vitatkozni.
Köszönöm hetes. Ez nagyon inszájtful vót. Igazad van am.
Elkezdem például majd nagy bizniszem után a féknyomokat benne hagyni a WC kagylóban, nem pedig venni az időt, hogy kefével eltűntessem őket. Mert hát miért is baj, oda való, nem? Nem kell nézegetni, le kell hajtani az ülőkét, aztán pár öblítéssel majd úgyis eltűnik idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!