Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
KÖZVETLENÜL szex előtt tisztálkodni nem kényelmetlen?
Többen írják itt gyakorin, hogy közvetlenül szex előtt zuhanyoznak, fogat mosnak. Számomra ez elképzelhetetlen. Az addig oké, hogy napi 1-2x zuhanyzom és fogat mosok, de honnan tudnám, hogy mikor lesz szex? Ha együtt lakunk, akkor főleg nem tudom, mert kb. bármikor lehet (munkaidőben is volt rá példa), ha külön, akkor tudom, hogy melyik este lesz randi, de akkor is odabuszozom, megnézzük a filmet a moziban, eszünk és csak utána jön bármi, az már bőven nem közvetlenül előtte. Most komolyan az lenne a normális, hogy ott van beindulva a párom én meg eltűnök 10-30 percre, mint az amerikai filmekben, hogy "felfrissítsem" magam, amikor mindketten tűkön ülünk? El is lankadna már a vágy, ha még zuhanyoznék, megigazítanám a sminket, szexi ruhát felvennék stb. Én ezt nagyon természetellenesnek tartom és nem normális szerintem, én vagyok a fura? Kezet mosni én is ki szoktam menni, de az csak félperc, lemértem... Párom már akkor türelmetlen, ha még egy muszáj-pisilést is megejtek.
De kíváncsi vagyok, hogy ti közvetlenül szex előtt tisztálkodók ezt hogyan csináljátok!
Nem az a lényeg hogy pont előtte tisztálkodj, hanem tiszt alegyél és ne izzadt, büdös.
De ha előtte egy órával fürödtél és nem csinálsz semmit amitől megizzadnál akkor felesleges megint fürödni.
Fél vagy egy óra alatt még nem büdösödik be senki.
Sőt sokszor aza test illat az nagyon jó tud lenni.
Na de ha mégis fürödni kell, akkor lefürdesz és megvan oldva.
igazad van, elég nagy hülyeség ezt elvárni. Lehet együtt zuhanyozni, fürödni, ez kifejezetten jó hangulatba hoz, de minden egyes alkalommal? Hamar elkopna a bája.
A lényeg nem is ez, hanem, hogy igényes állapotban legyél szex előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!