Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ha 1 és 2 év közötti...

Piroska és a farkas kérdése:

Anyukák! Ha 1 és 2 év közötti kisgyereketek közvetlenül alvás előtt kap még tejet v tápszert, hogyan oldjátok megg a fogmosást?

Figyelt kérdés
2015. máj. 24. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:
31%

1 éves múlt nemrég

ha nem aludt du és tudom, hogy hulla és be is fog aludni a tápszerrel, nem kínzom a fogmosással.

ha napközben rendesen ki van audva, ill nem voltak pörgős programjai, akkor nem szokott tápszerrel elaludni, akkor van egy gyors fogmosás.

leginkább reggel szoktam az első tápi után gondosabban, aprólékosan átmosni a fogát

(csak mert én speciel csak reggel mosok fogat és minden fogam jó, szóval szerintem egy jó fogkefe, fogkrém sokat ér hosszú távon, néha szódabikarbónázok, néha selymezek, néha elektromos fogkefét használok, stb)

2015. máj. 24. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:

2,5 éves a lányom, de még mindig tejet iszik elalvás előtt. Természetesen ilyenkor már nem cibálom ki még egyszer fogat mosni.

Fürdés közben mosom a fogait, az elég.

2015. máj. 24. 22:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Este megmosom neki eves elott.

Amugy meg miert kellett az elso valaszolot lepontozni? Halkan megsugom, hogy napi 1x egeszseges fogat mosni, kulonben elkopik a fogzomanc ido elott. Amig ketszer mostam fogat, teljesen tönkrementek a fogaim, egy darab ragofogam nincs. A fogorvos azt mondta mossak naponta egyszer. Azota semmi bajuk.

Szoval szerintem eleg ha este megmosod neki tejecske elott.

2015. máj. 25. 08:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam! Mindenkinek köszönöm a választ! Én is úgy gondolom egyébként, hogy pici még ahhoz, h mindenképpen ragaszkodjak a fogmosáshoz elalvás előtt, de ártani sem akarok neki. Megnyugtattatok, h ezzel még nem teszem :)
2015. máj. 25. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!