Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák kisgyereketek (főleg...

Anyukák kisgyereketek (főleg akinél több van) játéka mennyire vannak kiválogatva? Csak nálunk keveredik minden-mindennel?

Figyelt kérdés

Rendet csinálunk, de pár nap és minden össze vissza van...nem is tudom van-e értelme rendbe rakni...

Nálatok hogy van ?

2014. okt. 15. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ládája, abba szórunk mindent, ami játék. Heti egyszer átnézem, kiszedem a fél pár zoknikat, konyharuhát és egyebeket :D Igyekszem lazítani, mert amíg kicsi, rend az nem lesz :) Minél előbb beletörődsz, annál jobb! :) Kevesebb a stressz, ha kevesebb az elvárás :) Kitartás! :)
2014. okt. 15. 11:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Akisfiam nagyon rendszerető. Ikeás tárolója van, olyan amiben műanyag dobozok a fiókok. Minden dobozban más tipusú játékokat tartunk. Van favasutas, kisautós, építőjátékos, LEGOs, figurás(szuperhősök, és egyéb műanyag bábuk) és rajzolós fiók. Amikor pakolunk játék után és esetleg rossz helyre teszek valamit, még ő szól rám, hogy az nem oda való. Ezen kívül van egy nagy hordó alakú tároló, mackó formájú és anyagból van (nem tudom mi a hivatalos neve), abban tartjük a plüss figurákat. Meg még két doboz, amiben actin maneket és egyéb nagy bábukat tartunk.

Kisfiam nagyon gyorsan megtanulta, hogy minek hol a helye. Mostanában kezdődött, hogy nincs kedve pakolni, de kb 1 éves korától mindig aktívan segített a rendrakásban. Most 4 éves.

Mi havonta egyszer, avgy 2 havonta egyszer szoktuk közösen átnézni a játékokat, de akkor is inkább azért, hogy szelektáljunk. A törötteket kidobjuk, ami pedig esetleg nem kell műár azt elajándékozzuk.

2014. okt. 15. 11:37
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
3 gyerek,mindenkinek külön szoba,külön dobozok(IKEA-s kisebb-nagyobb fedéllel).A legkisebbnek-2 éves-van kint 1-2 doboza a nappaliban,hogy ne kelljen állandóan a szobájából hurcolnia a dolgokat.Nem tudom,nálunk semmi nem keveredik össze.Ez miattam lehet,mert én mániákusan pakolok mindent a saját dobozába,ezáltal Ők is ezt tanulták meg.Már a pici is tudja mi hova való,és ha nem oda teszem(nem figyelek,csak bedobom)egyből mondja,hogy:NEM!Nálunk az a szabály,hogy bármit kipakolhatnak,de este,lefekvés előtt mindent a helyére kell eltenni.Aztán évente 1x-karácsony előtt-csinálok egy nagy válogatást.Ami már nem kell,de szép állapotú,ép játék,azt odaadjuk rászoruló családoknak,ami tönkrement,eltört, hiányos,azt kidobjuk.
2014. okt. 15. 11:42
 4/6 anonim ***** válasza:

müanyag ládák vannak nagy kosarak vannak

1. legos

2. plüssök babák

3. kisvasút és alkatkészei

4. babruhák és babafelszerelés

5. barbis és felszerelései

6. 2 láda vegyes

plusz dobozokban a nagyoknak a dolgai

polc a könyveknek

ua. mint az oviban

ha nem játszik vele vissza kell tennie a helyére

2014. okt. 15. 11:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát, ezek szerint én is rendetlen vagyok. Két kisfiam van (3 és 5 évesek). Minden este rendet teszünk. De a játékoknak csak kb van helye. Mi is ikeás dobozokkal dolgozunk. Amire háklis vagyok, az a lego, duplo, playmobil favonat. Ezeket elvárom, hogy ne keverjék és a saját dobozukban legyenek. A többi játék dobozokban, de kb ömlesztve. (természetesen, társasok, rajzeszközök stb. saját dobozban külön)
2014. okt. 15. 12:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyanilyen keveredés van. Mi is használunk tárolókat, ahova a hasonló játékokat kellene pakolni (egyikbe csak építők, másikba babák, harmadikba plüssök stb.), de ha egy nap kiválogatjuk, másnap már úgyis össze keverednek.
2014. okt. 15. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!