Apukák és anyukák, titeket zavarna, ha a kisgyereketek óvónőjének tetoválása lenne?
Olvastam egy hasonló kérdést, amire nagyon sok pozitív válasz érkezett, de mivel kicsit másféle tetoválásról lenne szó, gondoltam megér még egy kérdést. :)
Szeretnék óvónőnek tanulni, de emellett már régóta gondolkozom ezen a tetováláson is. A csuklómon lenne egy "napocska", közepén egy pentagrammal. Elsőre az a baj, hogy durvának látszik ez a minta, pedig nem jelent rosszat. Nem az okkult vagy a történelmi jelentése miatt varratnám magamra; a testvéremmel egy közös emlék miatt választottuk ezt a mintát. A kettőnk közti szoros kapcsolat miatt szeretnénk mind a ketten ezt magunkra. Sok mindenen keresztülmentünk együtt, ezért a közös tetkó.
Én úgy gondolom, a gyerekeket nem viselné meg, talán csak a napot és a csillagot látnák a mintában. Sok szülőnek ma már van tetoválása, amit nem titkolnak a gyerekek elől.
Titeket zavarna, ha az óvónőnek ilyen jellegű tetoválása lenne, ennyire feltűnő helyen? Nagy hátrány ez ennél a szakmánál?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Engem nem zavarna, ha egy napocska lenne pentagrammával. A halálfej és ehhez hasonlók viszont igen. Ha kicsi a tetkó, azt egy szélesebb (mondjuk bőr) karkötővel akár el is lehet takarni, ha kekeckedik vki.
Egyébként úgy gondolom, hogy hátrányodra válna :(
Engem nem zavar, legalább tudom, hogy nem fogják megszállni az óvónőnket a démonok ;)
Általában senkin nem zavar a tetoválás ameddig a jó ízlés határait nem sérti. Nekem is van tetkóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!