Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apukák és anyukák, titeket...

Apukák és anyukák, titeket zavarna, ha a kisgyereketek óvónőjének tetoválása lenne?

Figyelt kérdés

Olvastam egy hasonló kérdést, amire nagyon sok pozitív válasz érkezett, de mivel kicsit másféle tetoválásról lenne szó, gondoltam megér még egy kérdést. :)

Szeretnék óvónőnek tanulni, de emellett már régóta gondolkozom ezen a tetováláson is. A csuklómon lenne egy "napocska", közepén egy pentagrammal. Elsőre az a baj, hogy durvának látszik ez a minta, pedig nem jelent rosszat. Nem az okkult vagy a történelmi jelentése miatt varratnám magamra; a testvéremmel egy közös emlék miatt választottuk ezt a mintát. A kettőnk közti szoros kapcsolat miatt szeretnénk mind a ketten ezt magunkra. Sok mindenen keresztülmentünk együtt, ezért a közös tetkó.

Én úgy gondolom, a gyerekeket nem viselné meg, talán csak a napot és a csillagot látnák a mintában. Sok szülőnek ma már van tetoválása, amit nem titkolnak a gyerekek elől.

Titeket zavarna, ha az óvónőnek ilyen jellegű tetoválása lenne, ennyire feltűnő helyen? Nagy hátrány ez ennél a szakmánál?

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

2013. nov. 20. 14:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem ez teljesen hidegen hagyna, ha emellett kedves és hozzáértő lenne és jól bánna a gyerekemmel.
2013. nov. 20. 14:46
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Nekem van, mindkét csuklómon és a nyakamon (csuklón, nyakon felirat, másik csuklón egy saját minta), én pszichológus vagyok, a férjem orvos, egészen sok protokolláris eseményen és konferencián jelentem már meg, ahol ez senkit nem zavart semmilyen mértékben, de a játszótéren már sokan tettek rá megjegyzést. Az anyukák néha furák, ezt kalkuláld bele, de szerintem normális ember ilyesmibe nem lát semmit.
2013. nov. 20. 14:49
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna. Nekem is van tetkóm a csuklómon, a kõvetkezõt szombaton csináltatom a kulccsontomra.
2013. nov. 20. 14:55
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekelne. Sose értettem azokat akiket ez zavar. Munkájában lehet akár kiváló, de ha már testdísze van akkor már rögtön nem kell? Ósdi elképzelés
2013. nov. 20. 14:56
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
A szülőket nem fogja zavarni de elképzelhető,hogy a vezetőséget igen és emiatt nem kapod meg az állást.
2013. nov. 20. 14:57
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
nem zavarna
2013. nov. 20. 15:07
 7/18 zabmester ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna, amúgy meg nekem is van tetoválásom. Bár mondjuk én nem varratnék csuklóra, az azért tényleg olyan hely, hogy mindig látszik, és lássuk be, nem mindenhol nézik jó szemmel.
2013. nov. 20. 15:11
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna, ha egy napocska lenne pentagrammával. A halálfej és ehhez hasonlók viszont igen. Ha kicsi a tetkó, azt egy szélesebb (mondjuk bőr) karkötővel akár el is lehet takarni, ha kekeckedik vki.

Egyébként úgy gondolom, hogy hátrányodra válna :(

2013. nov. 20. 15:23
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az egyik bölcsis gondozó néninek van a nyakán egy baromi nagy Tankcsapda szimbólum, de állítom, az egyik legjobb gondozónő, akit ismerek!
2013. nov. 20. 16:12
 10/18 hunbula ***** válasza:
100%

Engem nem zavar, legalább tudom, hogy nem fogják megszállni az óvónőnket a démonok ;)

Általában senkin nem zavar a tetoválás ameddig a jó ízlés határait nem sérti. Nekem is van tetkóm.

2013. nov. 20. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!