Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apukák és anyukák, titeket...

Apukák és anyukák, titeket zavarna, ha a kisgyereketek óvónőjének tetoválása lenne?

Figyelt kérdés

Olvastam egy hasonló kérdést, amire nagyon sok pozitív válasz érkezett, de mivel kicsit másféle tetoválásról lenne szó, gondoltam megér még egy kérdést. :)

Szeretnék óvónőnek tanulni, de emellett már régóta gondolkozom ezen a tetováláson is. A csuklómon lenne egy "napocska", közepén egy pentagrammal. Elsőre az a baj, hogy durvának látszik ez a minta, pedig nem jelent rosszat. Nem az okkult vagy a történelmi jelentése miatt varratnám magamra; a testvéremmel egy közös emlék miatt választottuk ezt a mintát. A kettőnk közti szoros kapcsolat miatt szeretnénk mind a ketten ezt magunkra. Sok mindenen keresztülmentünk együtt, ezért a közös tetkó.

Én úgy gondolom, a gyerekeket nem viselné meg, talán csak a napot és a csillagot látnák a mintában. Sok szülőnek ma már van tetoválása, amit nem titkolnak a gyerekek elől.

Titeket zavarna, ha az óvónőnek ilyen jellegű tetoválása lenne, ennyire feltűnő helyen? Nagy hátrány ez ennél a szakmánál?

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

2013. nov. 20. 14:44
1 2
 11/18 porcukormókus ***** válasza:
100%

Felolem lehetne fultagitod, mumelled, rasztahajad. Lehetnel roma szarmazasu, kerekes szekes, vagy homoszexualis. (Csak ne igy egybe, mert akkor nagyon sajnalnalak! ;))

De egyebkent tenyleg, engem egyik sem foglalkoztat, csak jo kezekben legyenek a gyerekeim.

2013. nov. 20. 22:45
 12/18 anonim ***** válasza:
15%
hát engem zavarna.
2013. nov. 20. 23:04
 13/18 Krizsa Tattoo válasza:
100%
Engem egyáltalán nem zavarna :) A munkáját végezze jól, a többi nem érdekel. ( apuka vagyok )
2013. nov. 21. 08:54
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!

Bevallom, nagyon meglepődtem, hogy ennyi pozitív válasz érkezett; a lelkem mélyén már felkészültem, hogy megkapom majd a magamét. Szóval kellemesen csalódtam! Örülök, hogy ennyi nyitott ember van manapság! :)

Természetesen mindenkinek ment a zöld kéz!

10-es válaszoló: Nem hittem volna, hogy bárki felismeri a

jelet a leírás alapján! :D Bearanyoztad a napomat! ;)

2013. nov. 21. 09:40
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A leírás alapján én se ismertem meg, de elolvasva a 10-es válaszolót már leesett :) testvéri kötelék miatt tökéletes tetkó, a gyerekek úgyse tudják mi az a pentagram.
2013. nov. 21. 10:34
 16/18 hunbula ***** válasza:
100%

Hardcore fan vagyok, kedves kérdező - nekem az dobta fel a napom, hogy Magyarországon van még valaki más is, aki ennyire szereti a sorozatot :)

Én is tervezem egyébkét a "csillagot a napocskával" (ez olyan cuki megfogalmazás, örül a szívem rajta :))) ). Én találtam egy értelmezést róla, ami nagyon megtetszett, eszerint, a pentagram, mint ugyebár ötágú csillag, Jézus öt sebét képviseli, az értünk hozott áldozatát, a kör körülötte Isten tökéletes és örökkévaló szeretete, a lángok pedig a Szentlélek szimbóluma, ezáltal védik a viselőjét a gonosztól. Nem vagyok mániákus vallásos, csak nagyon tetszik ez az értelmezés, gondoltam, megosztom veled is, hátha még nem hallottad, elvégre elég valószínű, hogy tetkótesók leszünk. :)

Carry on my wayward son :)

2013. nov. 21. 15:04
 17/18 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy sikerült jobbá tennem kicsit a napodat! :)

Szerintem vagyunk néhányan még a fandomban itthon is, szerencsére. Még édesanyámat is sikerült rávennem, hogy nézze velünk a sorozatot, és imádja! :D

Tetkótesók, ez tetszik. :) Egyébként érdekes amit leírtál, én is olvastam már róla; kár, hogy a legtöbb ember mégis sötét dolgokkal hozza össze ezt az ősi szimbólumot. :(

2013. nov. 21. 20:19
 18/18 anonim ***** válasza:

gondolom te is odaát rajongó vagy :D

egyébként nem az a lényeg, hanem hogy a gyerekemmel normálisan bánjon...

a gyerekek meg láttak már ilyet, ma már nagyon sok embernek van tetoválása. nekem is van, kisfiam szokta is kérdezni, hogy mi van a csuklómra rajzolva....:D

2013. nov. 23. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!