Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm fogmosás után közvetlenül a törölközőbe törli a száját. Én vagyok túl érzékeny, hogy ez engem zavar?
Szóval fogat mos, öblít, de a száját nem mossa le, és közvetlenül törli a törölközőbe. Emiatt fehér foltok vannak rajta. Szóvá tettem, persze meglett a veszekedés. Azt mondta, úgyis külön törölközőn vagyunk, és megy 2-3 naponta a mosásba, szóval túlreagálom.
Tehát csak fel szeretném mérni. Tényleg túl érzékeny vagyok, vagy másokat is zavarna?
Hahaharmincas 😂
Szerencsére eleget jár műkörmöshöz. Megcsinálja jó hosszú 7 cm-esre a körmét, vörös alapon toszott nagy absztrakt mintákkal. Tudod, ami a pasiknak a legeslegfontosabb dolog. Ez az egyetlen, ami még egyben tartja ezt az egyébként már más dinamikájú, 10 éves kapcsolatot
28. És akkor nálad ezt hogy kell elképzelni? Fenekedet se mosod meg vízzel, mert már úgyis kitörölted? Hogy ne maradna meg a só meg a cukor a fogak között miről beszélsz ? Akkor minek mosunk szerinted egyáltalán fogat, ha úgyis lenyeljük?? Te nem hallottál még sosem lyukas fogról?
Úgy beszélsz, mint aki sosem evett teszemazt egy spenótot. Senki nem hagyja az olyan cafatokat a szájában amit a nyelvével érez, sosem maradt spenótos a fogad amit nem vettél észre? Csak egy példa, hogy értsd, igenis maradhat kaja a fogai között az embernek úgyis, hogy nem érzi a nyelvével. Ettől még megmosod, fellazul és kiköpöd.
34, hogy jön a seggmosás a fogmosáshoz? Azt is fogkefével csinálod? Ne költs hozzá ahhoz, amit leírok.
Figyi, ott a cikk, benne van a Harvard professzor neve, aki képviseli a szakmát. Az egyetemnek biztos van általános email címe, írd meg nekik, hogy amit mondanak, az baromság.
Neked adok igazat, kérdező.
Amúgy az nem zavarja a barátnődet, hogy a selymes kis pofikáján marad az a (lényegében) vegyszer maradvány, ami a fogkrém anyaga? Oké, hogy beletörli, de ez olyasmi, hogy beszappanozom a kezemet, nem öblítem le, hanem beletörlök a törölközőbe (nálam két nap alatt garantált ekcéma). Az arcának ez nem baj, mondjuk a szája körül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!