Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátnőm fogmosás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm fogmosás után közvetlenül a törölközőbe törli a száját. Én vagyok túl érzékeny, hogy ez engem zavar?

Figyelt kérdés

Szóval fogat mos, öblít, de a száját nem mossa le, és közvetlenül törli a törölközőbe. Emiatt fehér foltok vannak rajta. Szóvá tettem, persze meglett a veszekedés. Azt mondta, úgyis külön törölközőn vagyunk, és megy 2-3 naponta a mosásba, szóval túlreagálom.

Tehát csak fel szeretném mérni. Tényleg túl érzékeny vagyok, vagy másokat is zavarna?

jún. 7. 10:20
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
20 bármilyen mennyiségű lepedék zavaró.
jún. 7. 13:12
 22/38 anonim ***** válasza:
64%

Pfuj ez fogmosás után nem öblítés a legundibb az egész kérdés alatt tényleg.

Én is pont úgy képzelem, lemosod a lepedéket a kaját, mindent és hagyod a szádba.. atyaeg.

jún. 7. 13:31
 23/38 anonim ***** válasza:
43%
Hogy az istenbe zabáltok, hogy tele a szátok kajával?
jún. 7. 13:32
 24/38 anonim ***** válasza:
jún. 7. 13:36
 25/38 anonim ***** válasza:
53%

23.

Ez a kérdés hülyeség, egyedül ilyen madár-módra magokat felcsipegető ember az, akinek semmi cafat nem marad a szájában. Nem véletlen gyakori a fogvájó meg van olyan is, akinek van gyalogsági fogmosókeféje, amit natúr módon használ, krém nélkül, kaja után, hogy ezzel szedje ki a dolgokat a szájából. Ízlésesebb, mint az órákig tartó cuppogás meg nyelvvel a mócsingot a fogközből kiszedni próbáló pofavágások.

jún. 7. 13:42
 26/38 anonim ***** válasza:
22%

25, hát én nem eszek madármódra és nem marad cafat a számban. Eszméletlen undorító lenne.

Gyümik után szokott beragadni pl almahéj, akkor kimegyek utána fogselymezni. Azt a fogkefe amúgy sem mozdítaná el.

Napközben iszol, az is átöblíti a szádat valamennyire. Azért ez meredek, hogy emberek cafatokkal a szájukban élnek.

jún. 7. 13:59
 27/38 anonim ***** válasza:
81%

Az a meredek, hogy minden amit lemosol a fogadról pl cukor, a sok só, te azt utána hagyod érlelődni a szádba.

Na ez meredek. Az hogy evés után a fogad nem patyolat tiszta, na az normális.

jún. 7. 14:02
 28/38 anonim ***** válasza:
56%
De nincs a fogadon cukor meg só, ne legyél már hülye. Mire fogat mosol, már rég lenyeltél mindent.
jún. 7. 14:09
 29/38 anonim ***** válasza:
32%
Nem vagy túl érzékeny. Túl hülye vagy.
jún. 7. 14:31
 30/38 anonim válasza:
0%
Azonnal szakíts vele! Mond meg neki, bocsi életem, hiába a mindent elsöprő szerelem, nem bírom tovább elviselni hogy így bánsz azzal a szegény törülközővel... 🤦🤦🤦 Mondjuk ha ilyesmin leállnál cseszekedni, én tuti kibaxnálak a helyêben...
jún. 7. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!