Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 2-3 hétig bírjuk ki veszekedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2-3 hétig bírjuk ki veszekedés nélkül de utána robbanásszerűen kibukik belőlem az elmúlt időszak minden dolga . Miért?

Figyelt kérdés
Van , hogy hetekig nincsen veszekedés de akár utána ha történik valami ami nekem nem tetszik ( nem segít semmiben , otthagy dolgokat , nem akar semmiben sem segíteni stb ), egyszerűen kibukom és akkor mint a kos úgy megyek szóban neki . Nem tudok róla korábbi éveimből, hogy bármikor is ennyire agresszív lettem volna . Igaz akkor még a nagyszüleimmel éltem és nem közös házban egy férfival . Nem tudom eldönteni , nem illünk -e össze vagy valami vitaminhiány esetleg más váltja ezt ki belőlem? Már csillagjegyeket is olvasgattam (tudom , hogy hülyeség de az ember kínjában minden hülyeséget elolvas ) És ott azt írja , hogy halak férfi bika nő nem igazán tudnak kijönni . Már terveztünk házasságot is , de nagyon bizonytalan vagyok abban , hogy nekem az megfelelő lenne -e ha már most ennyit veszekszünk. Mit gondoltok ?
okt. 10. 13:04
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
23%

Mindenhol van veszekedés, de az jó jel ha látod magad és a hibáid is.

Sokan csak odáig jutnak hogy sorolják a vélt vagy valós sérelmeiket és mindenben a másik a hibás.

okt. 10. 13:10
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Úgy könnyű volt nem veszekedni, ha nem éltetek együtt.

Én azt látom, hogy nem nagyon megy nektek az együttélés, de pár hétig visszafogod magad, mert nem akarsz balhézni, aztán egyszer csak kitör belőled.

Nem úgy látszik, hogy tudnátok együtt élni. Nehogy összeházasodjatok!

okt. 10. 13:14
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy nem naponta veszekszel a pároddal és nem is vagytok házasok. Használd ki szerintem és zárd le, mert eztán csak rosszabb lesz mindenkinek.
okt. 10. 13:22
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
egyetertek 3-assal
okt. 10. 13:23
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

"történik valami ami nekem nem tetszik ( nem segít semmiben , otthagy dolgokat , nem akar semmiben sem segíteni stb)"

Folyton ez történik, de nem szólsz, nem oldjátok meg, egyszer pedig betelik a pohár. Ez ilyen. Előre meg kell beszélni dolgokat, vagy menet közben folyamatosan, hogy ne legyen minek robbania.

okt. 10. 13:25
 6/26 anonim ***** válasza:
83%

Biztos nem lennek olyan kapcsolatban, ahol ennyi vita van.

Nalunk szerintem 4 ev alatt ha ketto volt, es kb a kapcsolat legelejetol egyutt eltunk.

Nem passzoltok, ez a helyzet.

okt. 10. 13:42
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
A problémákat a lehető leghamarabb és leghiggadtabban kell megbeszélni, nem szabad hetekig tartogatni. Ez a probléma forrása, semmi más, a többi belemagyarázás.
okt. 10. 13:50
 8/26 anonim ***** válasza:
86%
A horoszkóp tényleg baromság, arra ne hallgass. Én oroszlán vagyok a férjem halak. Mindenhol azt írják, hogy soha nem működik, ne is próbáljuk meg. Aztán mégis passzolunk. Évente max 1-2 hevesebb vitánk van, de ennyi. Mindent meg tudunk beszélni kultúráltan, amihez pedig intelligencia kell. A férjem exnője rák volt. Mindenhol azt írják, hogy a halak-rák ideális tökéletes kapcsolat. Ahaaaa... Folyamatosan marták egymást anno a férjemmel 10 éven keresztül, mert a nő sajnos nem intelligens és imádja a veszekedéseket, emiatt mindig generàlta azokat. Úgyhogy a horoszkópot felejtsd el. Vitaminhiányod sincs. Egyszerűen nem illetek össze a pároddal. Te meg rosszul kommunikálsz egyébként, mert ha bajod van akkor azonnal támadsz. Én biztos agyvérzést kapnék és el is válnék, ha a férjem nekem esne minden apró xarság miatt. Ez sem jó taktika és sokan nem tudják ezt elviselni. Neked pedig ebben kellene változtatni.
okt. 10. 14:09
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj a leírás alapján, hogy eleve meg sincsenek beszélve a problémák, meg az együttélés szabályai.

Mit takar ez a nem segít semmiben? Nem veszi ki a részét a háztartási feladatokból? Ez elég nagy baj, lett erről kommunikálva? Hogy nem csak az egyik fél feladata, hanem kettőtöké? Ami zavar, azt meg kell beszélni. Normálisan, és valami dűlőre jutni. Akkor, mikor az adott helyzet felmerül.

Mert így csak gyűjtögeted magadban a feszkót, aztán meg hirtelen kitőr, csak veszekedés lesz belőle, és semmi sem oldódik meg.

Ne a horoszkópokat nézegesd, hanem tanulj meg kommunikálni, anélkül egyik párkapcsolat sem működik.

okt. 10. 16:54
 10/26 A kérdező kommentje:
Lekommunikálom vele, akkor jön a gyerekes sértődés részéről és ugyan úgy nem csinálja meg az adott dolgot már csak dacból sem.
okt. 10. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!