Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 2-3 hétig bírjuk ki veszekedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2-3 hétig bírjuk ki veszekedés nélkül de utána robbanásszerűen kibukik belőlem az elmúlt időszak minden dolga . Miért?

Figyelt kérdés
Van , hogy hetekig nincsen veszekedés de akár utána ha történik valami ami nekem nem tetszik ( nem segít semmiben , otthagy dolgokat , nem akar semmiben sem segíteni stb ), egyszerűen kibukom és akkor mint a kos úgy megyek szóban neki . Nem tudok róla korábbi éveimből, hogy bármikor is ennyire agresszív lettem volna . Igaz akkor még a nagyszüleimmel éltem és nem közös házban egy férfival . Nem tudom eldönteni , nem illünk -e össze vagy valami vitaminhiány esetleg más váltja ezt ki belőlem? Már csillagjegyeket is olvasgattam (tudom , hogy hülyeség de az ember kínjában minden hülyeséget elolvas ) És ott azt írja , hogy halak férfi bika nő nem igazán tudnak kijönni . Már terveztünk házasságot is , de nagyon bizonytalan vagyok abban , hogy nekem az megfelelő lenne -e ha már most ennyit veszekszünk. Mit gondoltok ?
okt. 10. 13:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

“ Lekommunikálom vele, akkor jön a gyerekes sértődés részéről és ugyan úgy nem csinálja meg az adott dolgot már csak dacból sem.”

Aha… és ezek után azt gondolod, hogy a probléma veled van?

okt. 10. 18:46
 12/26 A kérdező kommentje:
Folyton magamat vádolom , hogy biztos én kérek lehetetlent .... de aztán utólag rádöbbenek amikor barátnőkkel beszélek , hogy ott a férfinak egy tök természetes dolog kivenni a részét a házimunkából vagy éppen bármi mást is hozhatnék példának . Kétségbeesetten keresem a megoldást , hogy kiderítsem vajon tényleg miattam nem működik - e vagy miatta.
okt. 10. 18:52
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Mondanál konkrétabb példákat, hogy miket kérsz tőle, mire nem hajlandó? És mi az amit megcsinál?
okt. 10. 20:05
 14/26 A kérdező kommentje:
Nem segít semmiben konkrétan . Ha szólok neki nagyjából , 1 nap a kitartása és annyi . A dolgaira nem vigyáz nem viselkedik komoly helyzetekben felnőtt férfiként nem igazán lehet rá számítani . Ha megcsapja a változás szele, előáll hatalmas tervekkel amikből semmi sem lesz . A házon belül semmit sem takarít ki cselédként tart engem és ha nem akarok állandó veszekedést vagy hegyi beszédet tartani akkor kussolok és csinálom .. Szerintem így elég konkrét voltam .
okt. 10. 21:40
 15/26 anonim ***** válasza:
72%
Es ebben neked mi a jo? Miert vagy meg vele, ha egy ekkora here ?
okt. 10. 22:28
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Mit szeretsz benne?
okt. 11. 00:47
 17/26 A kérdező kommentje:
Amikor látok egy kis fejlődést , és igyekezetet részéről akkor úgy vagyok vele úgy mérem fel , hogy igen is képes ő a változásra csak valami nagyon visszafogja . Ilyenkor próbálom szépen terelgetni több vagy inkább kevesebb sikerrel . A minap elkotyogta el az anyja , hogy valószínűleg azért lett ilyen mert ő így nevelte és az apjától is azt látta hogy anyuci mindent megcsinál nekik semmi dolguk sincsen . Azt is hozzátette , hogy hajlítható csak rengeteg sok - sok türelem kell hozzá.
okt. 11. 07:16
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

De baszkikam felnott ember. Medsig akar meg azzal takarozni, hogy mit latott otthon?🤣

Neked meg jo tanacs: ne a lehetosegbe legyel szeremes, ne ahhoz ragaszkodj, hanem egy olyan kapcsolathoz, ami nem jo lehetNE, hanem jo.

okt. 11. 07:35
 19/26 anonim ***** válasza:
55%

Ez nem az.

Es ki vagy te, hogy megszeliditsd? Egy felnott embert nem kellene nevelned.

okt. 11. 07:36
 20/26 A kérdező kommentje:
De igen, a saját érdekemben kell vagy különben nem volnék képes elviselni . Ha maga nem veszi észre a hiányosságokat akkor igen is kell a kapcsolat fejlődésének az érdekében. És az ő érdekében is . Egy csomó dologban változott jó irányba (mióta tanácsokat adok neki meg némi iránymutatást is ). AZóta magabiztosabb lett ad magára és még sorolhatnám . Ha nem jöttem volna az életébe és nem "szelídítem " már rég megette volna a kosz és elvadult volna mint egy gazdátlan bika. Durva hasonlat, de igaz .
okt. 11. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!