Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly az a normális, hogy közös fogkrémes tubust használnak az emberek?
Én azt hittem alap, hogy külön fogkefe mellett még a fogkrém és szájvíz is saját van mindenkinek. Szerintem higiénikusabb így. Egyszerűen idegesít, ha a fogkrémes tubusom szája másik fogkeféhez ér.
Már nem egy barátnőm kiakadt ezen, hogy mit különcködök. Lehet nem ők voltak az igénytelenek, hanem én viszem túlzásba a dolgot?
Persze, ha elfogy a másiknak, akkor kaphat az enyémből, de az alapfelállás úgy a jó, ha külön van mindenkinek. Nem?
Nálunk külön van. Semmi kedvem ahhoz hogy barmit elkapjon a gyerekem tolem. Nekem mar néha fogovos kell lyukasodnak stb.
Külön van mindenkinek.
Barátnő-barátnő??? Tehát te hapi vagy???
Akkor jól értem, hogy megcsókolod, kinyalod, megdugod, stb, de a fogkrémes tubus ne legyen már közös??? 😆
Fú, nekem is az a normális, hogy egy van. Nagyon lesarkítva akár a fogkefe is lehetne közös, hogy csókolóztok, egyéb mélyebb módon érintkeztek...
Ez természetesen sarkított, mert fogkefe külön van, de pl. egymás poharából, sőt, üvegéből is simán iszunk törlés nélkül. Max. akkor törlöm le, ha összerúzsozom, de ha nincs rajtam rúzs...
Törölgessük, aztán meg csók?
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!