Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly az a normális, hogy közös fogkrémes tubust használnak az emberek?
Én azt hittem alap, hogy külön fogkefe mellett még a fogkrém és szájvíz is saját van mindenkinek. Szerintem higiénikusabb így. Egyszerűen idegesít, ha a fogkrémes tubusom szája másik fogkeféhez ér.
Már nem egy barátnőm kiakadt ezen, hogy mit különcködök. Lehet nem ők voltak az igénytelenek, hanem én viszem túlzásba a dolgot?
Persze, ha elfogy a másiknak, akkor kaphat az enyémből, de az alapfelállás úgy a jó, ha külön van mindenkinek. Nem?
Elég érdekes nünüke, de ez legyen a legnagyobb baj, ha minden más rendben van.
Amúgy ja, csókolózol és egyéb testrészeit is illeted a párodnak, de közben a fogkrémes tubuson pörögsz. Nem ez szokott lenni az általános.
Mi ugyanazt az elektromos fogkefét használjuk a férjemmel (külön fejekkel).
Mikor hozzá költöztem otthon hagytam a fogkefém és rögtön felajánlotta, hogy használjam az övét, hiszen úgyis csókolózunk stb.
Sokáig az ő ruháiban is jártam. :)
Konkolyan az a normális.
Bár én biztos rosszul csinálom, de a fogkrémes tubus sosem ér a fogkeféhez 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!