Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leteznek meg normalis pasik a vilagon? ! Olyanok akik nem csalnak meg es nem hasznalnak ki? !
Persze hogy vannak, csak lehet hogy még nem találkoztál velük. :)
Fiúkból és lányokból is egyaránt vannak szemetek és aranyosak.
Persze ,hogy vannak csak nagyon kevesen!
Az ismijeim között egy kezemen megtudom számolni hány ilyen van ...
De hidd el vannak még olyanok akik boldog kapcsolatba akarnak élni és nem csajozosak...és ők normális lányt keresnek!Szóval maradj Te is normális lány és nyisd ki a szemed...próbáj meg egy ilyen fiút találni =)
Hat ez az hogy en mindig az ilyen pasikat fogom ki.. akik eleg szemetek..es midneki azt mondja hogy biztos az ilyen rossz fiukat vonzom..
es mar kellene egy rendes pasi meg komoly kapcsolat :(
nagyon vagyom arra hogy megint szeressek vkit :(
....
meg valami otletek hogy hogy tudnam meg jobban megvalogattni az ilyen pasikat hogy ne erjen annyi csalodas?!
Hát ezt én is kérdezem :S
Sajnos még én sem találkoztam olyannal aki nem csalt v olna meg és nem használt volna ki... :S
Igen, én is ilyen vagyok. A barátnőm ezt értékeli is, szóval már én sem vagyok szabad préda. :D De nyugalom, bőven vagyunk ilyen fiúk.
Szerintem is az lehet a baj, hogy leállsz azokkal akik oda mernek menni hozzád. De hát ők pont a nagy csajozós, bátor legények, akik bátran meg is fognak csalni, ha olyan kedvük támad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!