Ledes izzó vásárlásán gondolkodom , ki milyet használ , illetve ajánl? természetesen normális keretek között használnám
Figyelt kérdés
2023. márc. 24. 12:45
1/12 anonim válasza:
Ez így borzalmasan kevés.
Hova akarsz ledes izzót? Fényszóróba? Hátsó lámpába? Belső világításra? Milyen foglalatba? Canbusos vagy azelőtti autóba?
Amúgy meg kva mindegy, csak a canbusra figyelj, meg arra hogy semmilyen külső LED izzó nem legális.
2/12 A kérdező kommentje:
tompítottba h7 előre
2023. márc. 24. 12:49
3/12 anonim válasza:
4. Nem én vagyok a megszólított, a hangnemmel sem értek egyet, de lefordítom: nem szabályos, és zavarod, veszélyezteted a többi közlekedőt. Így jó?
4/12 anonim válasza:
Vakítani fogja a szembejövőt és szabálytalan, ha mégis úgy döntesz hogy raksz bele, akkor nézz utána, ilyeneket nem támogatok, remélem más sem.
5/12 anonim válasza:
Vajon miért hiszi azt az összes ilyen neandervölgyi, hogy az a csicska aki betartja a szabályokat én nem veszélyezteti mások biztonságát? :D Bízzunk benne, hogy mikor elmeszelik akkore is ekkora pofája lesz, had nőjön a büntetés tétele.
6/12 anonim válasza:
A sima H7-be rakott led nem "normális keretek között" vegyél bele emelt fényű halogént aztán kész, vagy építsd át xenon-ra, ha sok a felesleges pénzed
7/12 anonim válasza:
Csak projektorba szabad ledet rakni, reflektoros lámpával még a legjobb is vakítani fog. Ismertebb márkák közül szinte mindegyik jó.
8/12 nemaRendőrség válasza:
Erre kéne közúti ellenőrzéssorozat, nem a biztonsági övre.
9/12 anonim válasza:
Én a csillárba ledest használok és tökéletes.
10/12 anonim válasza:
9. Bizonyára a függőleges irányú járműmozgás nem jellemző az otthonodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!