Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normalis ha a baratom termeszetesnek veszi hogy vagyok neki?
Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 18:59
2/7 anonim válasza:
Tehát úgy értve, hogy nem nagyon tesz már érted semmit? Sajnos ez szokott történni sok kapcsolatban.
3/7 anonim válasza:
Nem hinném.:/
Viszont egyéb infók hiányában nem igazán lehet erre jól válaszolni.
4/7 anonim válasza:
Hát most attól függ, hogy pontosan miképpen érted ezt. Mármint persze, egy idő után természetesnek veszi az ember, hogy ott a párja, és el sem tudja képzelni nélküle az életét. Viszont ha most ezt úgy érted, hogy nem tesz érted semmit sem már, semmilyen erőfeszítést, mert úgy van vele, hogy te úgy is ott leszel vele örökre, bármit is tesz, bárhogy is viselkedik veled, te vele maradsz, az nyilván hülye hiba, mert hiába szoktatok össze, hiába vagytok hosszú ideje együtt, attól még ha elhanyagol, nem bánik veled jól, ugyanúgy vége lehet a kapcsolatnak, még akkor is, ha a párod ezt nem gondolná.
5/7 anonim válasza:
Nem normalis szivem, nem jo ha megszokja hogy vagy neki. Ha magától nem veszi észre ezt, hát világítsd rá. Kicsit vegyél visszább, de ne legyél sértődött, flegma vagy bunkó vele, csak egy kicsit érezze a hiányod, lássa, hogy van rajta kívül életed. Persze nem tudom hogy milyen a kapcsolatotok, tapasztalatból beszéltem..:)
6/7 anonim válasza:
Nagyon szívesen visszatérnék a kérdéshez, kedves kérdező, ha kifejtenéd miben nyilvánul meg :)
Szerintem vannak olyan dolgok, amiket természetesnek lehet venni egy kapcsolatban, de a legtöbb dologért ki kell mutatni a hálánkat.
De lehet nem erre gondoltál, úgyhogy várom akár privátban :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!