Normális az erős fájdalom hüvely bemenetnél természetes szülés után gátmetszés nélkül?
Mondok egy furcsát:
Nekem 11 óra vajúdás után sürgősségi császár lett.
Mégis erős fájdalom alakult ki a hüvelybemenetnél.
Többször voltam vele dokinál. Már az is fájt,ha csak odatette az ujját.
A férjemmel egyáltalán nem tudtam együtt lenni.
Végül hormonális változásokkal, és a műtét előtti jódos hüvelyöblítéssel magyarázták.
Már 6 éves a gyerekünk,de néha még mindig fáj. Ugyanott.
6-os! Nem kamu, itt vagyok én, mint élő példa. Hüvelyi szülés után saját lábamon sétáltam át a gyerekágyas részlegre, és saját magam láttam el a gyerekemet mindenféle fájdalom nélkül.
Másodszorra sajnos császár lett, na az meg egy kínlódás volt napokig. Úgyhogy nem kamu.
Szerintem ez alkati dolog (is). Nekem szülés után nem fájt (első nap szerintem az érzéstelenítés miatt - volt gátmetszésem), második nap kaptam fájdalom csillapítót azt bevettem de előtte sem fájt, harmadik nap már nem kértem, mert teljesen feleslegesnek éreztem. Szobatársam szintén hüvelyi úton szült, neki kevés volt a fájdalom csillapító.
De a vérzés is ilyen. Én a tena csomagból 2-őt használtam el, mert egy közepes mesi erősségű vérzésem volt csak. Más meg ázott a spéci szülés utáni bugyijával is. Nem vagyunk egyformák.
Épp ez az, hogy nem vagyunk egyformák. Fizikailag illetve a szülés menete sem.
De ha azt mondom, hogy jól éreztem magam hüvelyi szülés után, ne vádoljon már meg senki, hogy én kamuzok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!