Ledes izzó vásárlásán gondolkodom , ki milyet használ , illetve ajánl? természetesen normális keretek között használnám
Figyelt kérdés
2023. márc. 24. 12:45
11/12 anonim válasza:
Egy hogy vakítani fogod a szembe jövőt, a másik pedig hogy kicsit nedves úton még annyit sem fogsz látni vele, mint a sima H7-el ha nem projektoros a lámpa. A LED izzó 2 oldalon adja le a fényét míg a halogén 360 fokban, így a prizmákon máshogy törik meg a fény és egy teljesen elrontott vetítési képe lesz, ezáltalan annyit sem látsz vele mint halogénnel.
12/12 anonim válasza:
Szerintem inkább dobd fel vele a kocsi belsejét. Én is kicseréltem a belső világítással nagyobb a fenyereje a csomagtartónál is bevált. Kívülre ha annyira szeretnél a rendszám világítás helyére tegyél ledet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!