Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ennyire fuggni?
Barátnőm ilyen. Számomra aranyos de azért néha kicsit tényleg sok tud lenni
24F
Azért nem normális, mert 3-4 éves korra, amikor beszoktatják a gyerekeket az oviba el kell jutni addig érettségben, hogy tudjon létezni fél napon keresztül a számára legfontosabb személy nélkül.
Felnőtt korban csak annyival nagyobb az elvárás, hogy fél nap helyett egy egészet kell kibírni szorongások nélkül.
Hát szerintem meg nem sokat ér az a “kapcsolat” ahol nem is találkozunk szinte…
"Mert családdal nem lehet lenni?Barátokkal?Csak vele ,ha nem akkor balhé."
Ha emiatt balhézik, arra nincs szükséged, és árt a kapcsolatnak. Nem vagytok egymáshoz valók.
Szerintem nem normális. Az ilyen függőségi viszony minden esetben egészségtelen.
Én imádom, szeretem a párom, ő életem szerelme, ahogy én is neki. Szeretünk együtt lenni nagyon!
De ugyanakkor én szeretek a hobbimmal foglalkozni, könyveket olvasni, kutyázni ,sorozatozni neten, szükségem van énidőre. Ahogy a párom is szeret olvasni, sorozatot i, eljárni a haverjaival kártyázni, a munkatársaival focizni néha. Ilyenek.
Szerintem nem egészséges a másik emberre nagyon ráakaszkodni, tapadni folyamatosan és levegőt se hagyni neki, megfojtani.
Az ilyen embereknek nincs élete, azért csinálják ezt. Tudni kell a párunk nélkül is jól érezni magunkat.
Egyéb esetben az ilyen jobban teszi ha kezelteti magát szakemberrel, ha nem, számolni kell azzal, hogy ha ilyen matrica az ember, azt a párja nem fogja bírni hosszútávon.
Szabadságra mindenkinek szüksége van, párkapcsolatban/házasságban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!