Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig az exnője fotója van a gitárján. Normális ez?
Párommal együtt élünk, a mi lakásunkban csak a mi fotóink vannak kint.
Az pasim anyukája házában láttam egy gitárt amikor először ott jártam, amin a volt nője fotója díszelgett. Ennek már 3 éve.
Egyszer belenéztem a gitártokba, még mindig rajta volt a fotó.
Mondtam neki, hogy láttam, különösebben nem zavar (dehogynem).
Ma ott aludtunk anyukájánál és láttam, hogy a gitárt leviszi a kocsijába, majd mielőtt távoztunk visszavitte a szobájába.
Én ezt nem értem, gyakran negy az anyjához nélkülem, miért nem szedi le egyszerűen a képet?
Nyílván nem akarta, hogy lássam, hogy még mindig rajta van a nő képe. De mennyivel egyszerűbb lekapni róla és pont, levan tudva, ahelyett hogy dugdossa a gitárt a kocsijában.
Komolyan... nyílván le se akarja szedni.
Ehhez hogyan viszonyuljak? Tartsam tiszteletben, hogy neki ehhez a gitárhoz meg képhez szép emlékei fűződnek vagy rákérdezhetek, hogy miért nem akarja leszedni?
3
Hajrá! Reméljük csak valami banális hülyeség és szépen leszedi innentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!