Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy így gondolom?
Barátnőmnek az első az alvás és a semmit tevés. Persze kell a pihenés és néha nincs ezzel baj.
De nála minden alkalom erről szól csak amikor nem dolgozik. Nem érdekli hogy boltba kellene menni vagy lesz e vacsi, se semmi ilyen. Ezekre én is figyelek de kezd már teher lenni hogy csak én figyelek rá..
Én azt gondolom hogy ezzel a hozzáállással gyereket se merek vállalni vele
"kezd már teher lenni hogy csak én figyelek rá..
"
Ha csak most kezd teher lenni, miért panaszkodsz erről lassan egy évtizede?
"Van köze ahhoz szerinted hogy ha most ilyen nem törődöm akkor gyereknél is ugyanilyen lenne ? - hogy akkor is kb minden rám maradna plusz még a gyerek us"
Csak mondd meg neki kerek perec, hogy nem fogod felcsinálni.
Panaszkodsz rá állandóan, hagy el.
“Van köze ahhoz szerinted hogy ha most ilyen nem törődöm akkor gyereknél is ugyanilyen lenne ? - hogy akkor is kb minden rám maradna plusz még a gyerek us“
Pont hogy fordítva. Most azért ilyen nemtörődöm, mert letargiába van attól, hogy “nem kapja meg” amit szeretne, a gyereket. Nem is érdekli már semmi. Ha viszont lenne gyerek, akkor lenne motivációja, biztos, hogy sokkal jobban törődne mindennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!