Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normálisak? Mit gondolok a témáról?
Hát számomra nagyon furcsa a történet.
Egyik lány barátnőm találkozgat egy férfivel, aki 40 éves, viszont a lány nem akarja felvállalni őt. Szexelni akar vele, ami 2x össze is jött, de a férfi nem akar vele szexelni. Rendszeresen hívja találkozni a pasi, ilyenkor csak ölelgeti és csókolja meg érdeklődik felőle.
A lány viszont fixen nem akarja felvállalni,viszont elege van abból, hogy nem szexel vele. Ezt csinálják már egy éve.
Ennek mi értelme van ? Hát felnőtt ember mindkettő. Csinos nőről van szó amúgy, sok pasinak tetszik.
Férfit se értem amúgy, minden pasi a szexre hajt. Bár a lányt se, mivel nem adja meg neki amit akar, akkor minek találkozgat a pasival.
Tiszta óvoda.
Honnan tudod,h tenyleg szexeltek ,nem csak kitalalta a pasi h menonek tunjon?
Siman baratok,a csok oleles szex meg csak ki van talalva. (Gondolom nem lattad) Sokan szeretnek mutatkozni szep lanyokkal es eloadni h o a szeretojuk,amikor csak baratok.
Pontosan.
Barátnőm mesélte el a sztorit nekem.
Elvileg nem impotens a pasi, megy neki....
Hát ilyen nálam elsődlegesen akkor fordulna elő, ha külsőre nem vonzódnék a lányhoz, de jó társaság, szívesen eltöltök vele némmi időt.
Vagy ügyfelem, vagy kolléga, vagy közeli barátnak ismerősnek a lánya és nem akarnék ebből problémát a korkülönbség miatt...vagy van valakim.
#9 vele én is szívesen találkoznék 41 évesen 🤣
Főleg szexre.
Amúgy valószínű valami gondja van a lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!