Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok ajánlani normális ismerkedős oldalakat? :D nem badoora vagy tinderre vagy más b@. Ós app-ra gondolok hanem ahol viszonylak korombeliek és normálisak vannak :D (21/F)
Pont az általad említett oldalakon van még viszonylag kisebb arányban alkalmi ismerkedés. (mármint pont ugyanannyi, mint bármelyik átlagos, nem kifejezzeten alkalmi kapcsolatokkal foglalkozó oldalnál)
És pont ezeken az oldalakon vannak a viszonylag korodbeliek is.
22/F vagyok, én és a korombeli ismerőseim is ezt a kettőt használják/használták, tinderen és badoo-n is találkoztam értelmes, szimpatikus lányokkal, végül pedig egy badoossal kezdtek/kezdenek komolyodni a dolgok.
Személyes vélemény: Tinder letisztultabb (és lehet, hogy népszerűbb is), de Badoo jobban ösztönzi az embereket, hogy írjanak magukról, és úgy is rá lehet írni valakire, hogy még nincs match.
Kedves kérdező !
Én mindkét appot, badoot és tindert is próbáltam, bár utóbbit kb 5 percig volt türelmem :D Nekem a badoo jobban bejött, tartalmasabb és többet megtudsz a másikról. Én nem kalandozni akartam, hanem ismerkedni, persze nem egy férfival találkoztam, aki csak szórakozni jött fel, vagy abszurd kérésekkel keresett meg (...), azért voltak normálisak is. Én is ott ismertem meg a jelenlegi "barátomat" (még csak alakul). Mindketten diplomásak vagyunk, van jövőképünk, közös témáink, és találkoztam még pár ilyen férfival az oldalon. Lányok közül is biztos van, őket nem szoktam nézni :D Bár tény, hogy 100-ból egy aki szóba jöhet ( idióta képek, nem egyező érdeklődési kör, eltérő szándék...), dehát ki mondta, hogy a társkeresés könnyű ? :) Nekem ő a 3. srác akit itt megismertem közelebbről. 1-el randiztam egyszer, de nem illettünk össze, egy másikkal volt egy rövid, inkább baráti kapcsolatom, és a mostani, a harmadik, akivel eddig minden a legjobb. Mindez egy év alatti eredmény.
Más oldalakat nem ismerek, szóval nem tudok véleményt alkotni, főképp inkább csak a badoorol. Szerintem összegészében, jobb mint a semmi, és bár több időbe telik, mint az ember türelme várná, érhetsz el jó eredményt. Kitartónak kell lenni, kreatívnak ( milyen képeket teszel fel, mit írsz magadról), kicsit rafináltnak (hogyan kezdeményezz, milyen szöveggel a kiszemeltnek), aztán fent is kell tartani a beszélgetést, mire összejön az első randi :D Arányban kb 10:1, aminél én is eljutottam a randiig.
Egyébként szűrőben be tudod állítani, milyen kor intervallumban keresnél. Veszteni nem veszthetsz!
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!