18 éves fiú vagyok, azonban nagyon törékeny érzékeny vagyok. Ez normális? Nem vagyok felnőttes se külsőre se belsőre mint a korombeliek. Mit tehetek? Ráadásul még a lányok sem érdekelnek. Könnyen sírok.
Ezt kinőheted még kamasz vagy. Nem baj ha érzékeny vagy. De túl érzékenynek sem szabad lenni mert szenvedni fogsz és örök életben csak szekálni alázni és taposni fognak rajtad ezt elkerülve azt tanácsolom, erősítsd meg magad tudatosan. Járj el sportolni fiús dolgokat tégy mondjuk iratkozz be boxra vagy birkózni úszni stb.. edzi a lelket és nem mellesleg a testet add egy fajta állóképességet is.
Sok sikert.
N.25
Szerintem a gyerekkori bántalmazás tett oda neked...
volt olyan osztálytársam még 7.ben akit ugyanúgy bántottak, és hát a srác egy kicsit érzékeny volt, még egy könnyebb viccet sem tűrt, már neki akart menni mindenkinek.
Ezt egy jó baráttal lehet egy kicsit szabályozni, hogy mindig mellette van és pl.: nyugtatja stb...
Remélem hasznos lehet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!