Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldanátok meg ezt az "anyagi problémát"?
Én nettó 700-at, párom nettó 400-at keres. (ha van túlóra)
2-3 év múlva nekem már lenne pánzem lakás önerőre, párom viszont másra gyűjtene, tanfolyam, stb. Elég sok pénzt beleölt a mostani lakásába, ahol nem tudunk lakni és talán még 20 év, mire el tudják adni a rokonokkal.
Mit lehetne csinálni? Vegyek egyedül egy lakást hitelre? Vegyem fel egyedül, és segítsen a tőrlesztőbe? Várjak, amíg ő is összegyűjt elég pénzt?
Most albérletben lakunk, 5 éve vagyunk együtt, 28 évesek vagyunk, én vagyok a lány.
" Meg hát valamilyen szinten miattam költöztünk albérletbe, mert nem lehetett nyugodtan meglenni náluk, annyian laktak ott és kicsi a lakásuk."
És nálatok?
13 oszt miért kéne felnőtt embereknek otthon csövelni valamelyiküknél? Én egy 2,5 szobás albérletben laktam 2 lakótárssal, hát borzalmas volt, főleg amikor felhozták barátaikat/pasijaikat nem lehetett főzni, rendelni meg nem akartam szoval volt hogy azonos hasznàlati jogon szó szerint ki lettek penderítve a konyhából. "az én szobám 6 nm-es" mondom "és? Konyha is csak egy van, ti meg itt 4-en olyan hangosak vagytok eladjatok a lakást!"
Teljesen alap hogy ilyen szituk helyett inkább az albi.
Nem tudom mennyit fizettek de vannak olcsóbb helyek is, nem feltetlen kell 200+ ezer forintokat fizetni. Párod meg kicsit a csóró filozófiából le tudna adni. Ugyanis 400k az jócskán átlagfizetés még Pesten is. MOMEn dolgozó tanársegéd ismerősöm se keres ennyit, pedig az egy NER egyetem. És így végül is csak az albi felét fizeti. Lehet reálisabb lenne egyes tervekre még 1 évet ráhúzni és akkor Neked is meg lehet az az igényed hogy elutazzatok valahová. ;)
Van hol laknotok, és jól megvagytok, ez a lényeg. Örüljetek, hogy jó a jelen.
Ő végezzen tanfolyamot, te utazgass, ne mondjatok le a vágyaitokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!