Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt az autóval kapcsolatos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt az autóval kapcsolatos vitát a párotokkal hogy oldanátok meg?

Figyelt kérdés
Gyerekkori álma volt egy bizonyos márkájú és típusú autó. Mikor főiskolásként 9 éve először találkoztunk, már akkor említette, hogy pár éven belül ilyen autója lesz, amin akkor csak nevettem, annyira valószínűtlennek tűnt. Neki akkor egy részletre vett használtautója volt, én meg néha-néha elkértem apukámét. Az eltelt évek során sikerült annyit megtakarítanunk, hogy meg tudja venni álmai autóját, amin megy köztünk a vita. Azt beismerem, hogy gyönyörű, tele extrákkal, biztos hatalmas élmény vezetni egy ilyen csodát. Ugyanakkor a legtöbb ember negatív érzéseket társít az olyan emberek iránt, akik e típussal közlekednek. Pokoli rosszul esne, ha meglátnának egy ilyen autóból kiszállni és elkönyvelnének kitartott q-nak, azt hinnék, hogy földtől elrugaszkodott, nagyképű, sznob emberek vagyunk.

2021. jún. 24. 10:43
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
93%
Nem egészen értem mi a kérdés, mi a probléma. Most ennyi a bajod, hogy ki mit gondolna rólad, ha egy full extrás autóban ülnél? Az emberek akkor is kipofáznak a hátad mögött, ha nincs semmid, vagy ha csak egy lepukkant suzukid van. Én biztos soha nem adom alább ha megengedhetek magamnak valamit, nem fogom sanyargatni magam csak azért, mert mások majd irigységből megszólnak.
2021. jún. 24. 10:50
 2/52 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem a problémád. Nem mindegy, hogy vadidegenek mit gondolnak rólad?

A vőlegényemnek egy olyan autó az álma, ami Magyarországon nem helyezhető forgalomba, cserébe egy vagyon. Nem tudná vezetni, csak nézegetné a garázsban. Azt hittem neked is ilyen jellegű problémád van, hogy "feleslegesen" adott ki egy nagyobb összeget. Viszont nektek van egy szuper kocsitok, amit jó vezetni és kényelmes. Akkor nem mindegy, hogy más mit gondol?

2021. jún. 24. 10:52
 3/52 A kérdező kommentje:
Nem vette még meg. Egy 11 éves autónk van, egy megbízható német márkájú, nekem teljesen megfelel a jelenlegi. Tőlem nagyon távol áll a menőzés, a magamutogatás, nem szeretném, hogy szöges ellentétét gondolják rólam mások, mint ami a valóság.
2021. jún. 24. 10:55
 4/52 anonim ***** válasza:
100%

"egy ilyen autóból kiszállni és elkönyvelnének kitartott q-nak, azt hinnék,"

Én inkább azon akadnék ki, hogy feltételezik, hogy nem tudom megvenni. Mellesleg ha pasi vesz ilyent, akkor ő is összedugta rá a pénzt?

Ha tetszik és te is szeretnéd, akkor vegyétek meg.

2021. jún. 24. 10:57
 5/52 A kérdező kommentje:
Igen, ez is megfordult a fejemben. Mindketten tisztességes munkát végzünk, lépdelünk felfele a munkahelyi hierarchiában, okosan beosztjuk a keresetünket, nem szórjuk el értelmetlen dolgokra. Mindezek mellett bennem van az is, hogy jövök én ahhoz, hogy a kételyeim miatt megfosszam a legnagyobb álmától.
2021. jún. 24. 11:00
 6/52 anonim ***** válasza:
100%
Az autó egy munkaeszköz. Vannak akik nyálaznak ehhez, de pont nem érdekel. Nekem olyan céges autót raktak a fenekem alá, hogy abból már másfél szobás lakást lehet venni. És csak 1x kérdezték meg egy parkolóházban tőlem, hogy a páromé-e az autó. Szóval mást sem izgat jobban a téma.
2021. jún. 24. 11:13
 7/52 harebell ***** válasza:
100%
Hozzám se illene egy extra csillivilli sportautó vagy luxusautó, de ha a páromnak ez lenne a vágya és a pénzünk is meglenne rá, nem is akadékoskodnék.
2021. jún. 24. 11:16
 8/52 anonim ***** válasza:
76%
Akkor a párod használja majd az új kocsit te meg használd a régid és jó napot. Ha ennyire mások véleményére adsz sose lesz boldog normális életed. Vagy tudod mit add nekem az új kocsit úgy is arra gyűjtök most én is.
2021. jún. 24. 11:24
 9/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha a páromnak ez az álma évek óta, akkor magasról letojnám, hogy mások mit fognak gondolni. A párom azért jóval előrébb van, mint Kis Pista Mariska a Kossuth Lajos utcában akivel az életben többet nem találkozok. Nem kellene ennyit foglalkoznod másokkal, és ezt a szituációtól függetlenül mondom. Kit érdekel, hogy mit gondolnak mások? Akik ismernek azok tudják milyen vagy, aki meg nem azzal meg nem kell foglalkozni.
2021. jún. 24. 11:28
 10/52 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Kérdező... Ki nem sz*rj* le, hogy mit gondolnak az emberek?! De most komolyan! Főleg, hogy becsülettel összegyűjtöttétek rá a pénzt. Innentől kezdve rohadtul nem releváns a mások véleménye... A másik: Kicsinyesnek fog hangzani, amit mondok. Oké, tudom nem egy kategória, de nekem pl. a nagy álmom egy UAZ Hunter. A mindenkori páromnak nem tudnám sosem megbocsátani, ha a bizonytalansága miatt le kellene mondanom róla (mert pföjj! Biztos katonafétises komcsik!") akármennyire is szeretem a párom. Kérem a vörös vihart.
2021. jún. 24. 11:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!