Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt az autóval kapcsolatos vitát a párotokkal hogy oldanátok meg?
39.-re.
10 év...majd az új kocsira jön az új nő! Magasabb, fiatalabb, szűkebb, és egy szívószálon keresztülszív egy golflabdát. :)
Szép dolog az, hogy így teljesül a párod álma és megdolgoztatok érte.
Ha én lennék a szomszédod, nem sajnálnám tőletek, mert nem úgy loptátok össze rá a pénzt az államkasszából.
Azt is mondom, hogy sz-rd le ki mit gondol, ne a társadalomtól függj, mert ha sz-rban lennétek a társadalom úgy kerülne titeket mint a huzat, senkire sem számíthatnátok.
Viszont.
Ha én a lottó főnyereményt nyerném meg sem vennék ennyiért kocsit.
Ahogy egy Iphone-t sem. Pénzkidobásnak tartom, telefonálni, netezni, játszani tudok egy olcsóbb telón is, arra a célra megfelel az is.
Szerintem inkább olyan dologba fektessetek be, amiből hasznot tudtok húzni, amivel kamatoztatjátok a pénzeteket. Erre tudnék írni ötleteket, hogy mihez kezdenék én, de nem írom le :)
De igazából ti tudjátok, a ti döntésetek, de azért arra figyelj, hogy közös tulajdonként jegyeztessétek be. Biztos ami biztos.
Én nem feltétlenül tartanám pénzkidobásnak, bár sokkal spórolósabb vagyok ennél. De ha ez valaki álma, akkor legyen ez.
Viszont 10 év alatt spóroltatok össze ennyit. Gondolom harmincasok vagytok, vagy majdnem annyi. Az 55 millás lakáshoz kéne vagy 15 év nektek. Az nem kellemetlen, hogy amiatt szólnak meg az emberek, hogy 45 éves korotokra még albérletben éltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!