Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány nem hajlandó kicsukni a szoba kutyáját míg nála alszotok (máshol nem megoldható), akkor hogy oldanátok meg ezt a problémát hosszabb távon?
Beszéld meg vele.
Ha neki fontosabb a kutya, mint te, akkor keress mást.
bocs, de az ilyenektől jobb megszabadulni, és nem mind, de sokan az állatot választanák, nem pedig az embert.
szóval nagyobb az esély arra, hogy téged fog elküldeni nem pedig a kutyát mindig kizárni...
Szintén nő vagyok. Ez katasztrófa, sajnálom.
Bírom az állatokat meg minden, de ez messze túllépi az egészséges határt. Szerintem adj ultimátumot a csajnak, ha már ilyen hülyével élsz együtt.
Én a másik oldal vagyok: volt egy cicám, aki minden este az ágyban aludt velem. Nálunk ez olyan rituálé volt, jött, rám feküdt, dorombolt, aztán lemászott rólam, elfoglalta a fél ágyat meg a fél takarót és reggelig meg se mozdult. Aztán lett egy párom. Ha csak egyszer is azt mondta volna, hogy csukd ki a macskát, attól kezdve nem lettünk volna együtt. Nem tudnék olyan pasival élni, akinek nem ez a természetes.
De persze megértem a másik oldalt is, mindenkinek más az igénye, nincs harag.
Amikor még randiztunk a férjemmel, ő konkrétan megvolt sértődve, amikor kitessékeltem a kutyákat a hálóból.
Én velük aludtam (2 kistermetű) de amint elkezdett nálunk aludni a férjem is, kiparancsoltam őket a szobából. És nem dőlt össze a világuk, elmentek aludni a kosarukba.
De az egyik kutyám belebolondult a férjembe, és vica versa, így vissza jöttek az ebek.
De ők lefeküdtek aludni és nagy ritkán kellett csak kiengedi őket pisilni. Többnyire végig aludták velünk az éjszakát.
Nem maszkáltak, nem nyalakodtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!