Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány nem hajlandó kicsukni a szoba kutyáját míg nála alszotok (máshol nem megoldható), akkor hogy oldanátok meg ezt a problémát hosszabb távon?
Én pl. olyan nővel akinek macskája van és pláne vele alszik, soha bele sem kezdek ismerkedésbe.
Ugyanis én nagyon allergiás vagyok a macskákra, nem kell 10 perc és bedugul az orrom, nem kapok levegőt, és folyik is az orrom kegyetlenül.
11-nek teljesen igaza van. Amúgy az állatra nézve is kicseszés, hogy el van kapatva, mert egy kutyának szüksége van falkavezérre és egyértelmű, lefektetett szabályokra, különben stresszes lesz. Általában emiatt viselkednek ilyen idiótán, mint egy hülyegyerek (ugyanis ez az ágyon ugrálás, nyüszítés nem az egészséges kutyaviselkedés).
Szóval marhára nem bírom az ilyen hanyag gazdákat, akik csak szobadísznek meg unaloműző biojátéknak tartanak állatot. És igen, nő vagyok én is, szóval légyszike ne húzzuk már rá ezt a baromságot kollektívan az összes nőre, mert ez nagyon nem nemfüggő, sokkal inkább személyiségfüggő (lustaság, hozzá nem értés, nemtörődömség stb).
Ezzel nincs baj, ha az állat is alszik.
Macskával én is aludtam már.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!