Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldanátok meg ezt a problémát?
Kb egy hete egy lány ismerősömmel találkoztam, és megismerkedtem az egyik legjobb barátnőjét (közös mozi 4-en) meg kajáltunk utána, és nagyon bejött nekem, de én is neki, nagyon egy hullámhosszon voltunk és ezt ő is éreztette. Sajnos az elérhetőségeit nem tudom, csak facebookon lettünk ismerősök, szerintetek ciki ráírni valamivel? Az is hozzátartozik az igazsághoz hogy szarul érzem magam mert a kajáldában amíg nem figyeltem ő kifizetett mindent, aztán elfelejtettem odaadni a többiekkel együtt (soha nem volt még ilyen, nagyon kellemetlen ez nekem, legalább én oda akartam otthon mivel a helyszínen nem fogadta el..)
De szîvesen találkoznék is vele, ötlet?
Közel él, pontosabban a mellettem lévő városban így nem is kéne sokat utazni de a “véletlen” találkozás kb reménytelen. A lánytól aki közös ismerős volt egyéb okok miatt nem lehet segítséget kérni az ügyben, ezt még hozzátenném
Ötletek?
27/f 25/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!