Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon zavar . Miért csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavar . Miért csinálja ezt a barátnőm? Ti hogyan oldanátok meg ezt a problémát?

Figyelt kérdés
Hosszabb story , kicsit összetett .5 hónapja vagyunk együtt , kisebb nehézségek árán összejöttünk . Voltak problémáink , amiket megoldottunk , azonban van ami több beszélgetés után is zavar . Van egy olyan érzésem hogy társkeresőzik . Hülyeség , vagy mégsem : facebook , és más egyebek. Az új ismerősei 80%-a a mai trendi bábú (ecsetfej , sötét haj , szakállka , sportos emberke) . Ez szembetűnő. Megbeszéltem vele hogy ez nekem rosszul esik . Amúgy aranyos , bújós , de hiába mondja hogy szeret , úgy gondolom , hogy néha nincs tartalom mögötte , és ez engem elkedvetlenít . Nemrég ő, és a családja nagyon megsértett egy dolog miatt , és ezért nem találkoztunk 2 hete . Én küldtem el , nagyon kibukott . Ennek ellenére úgy gondoltam ő próbál meg nyitni , megpróbál jóvátenni valamit , de még nekem kell koslatni utána hogy beszélni tudjunk . Ami viszont idegesít , hogy eddig nem volt az a nagyon lájkolós a facebookon , viszont az elmúlt 2 hétben van egy srác ismerőse , akinek februárig visszamenőleg az összes képét lájkolgatta . Olyan mint ha csorgatná rá a nyálát . Nem az a baj ha néha egy -egy valakijét , de így azért szerintem ez gáz . Pár napja házias lett , ki van virulva , tiszta furcsa . Ti ezt hogy beszélnétek meg vele , hogy ez ne tűnjön féltékenykedésnek , vagy letámadásnak ? 25 /F
2016. ápr. 28. 12:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez úgy tűnik, mintha több sebből vérezne a kapcsolat. Egyrészt rá vetíted ki az önbizalomhiányod, másrészt mintha nem ugyanúgy képzelnétek el egy kapcsolatot... Nem hiszem, hogy lenne jobb megoldás annál, hogy leülsz, és nyíltan, de vádaskodás nélkül kimondod, hogy mi zavar. Ne kerülgesd a forró kását, nem biztos, hogy a másik ért a finomkodásból.
2016. ápr. 28. 12:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
+1 az elsőhöz. Egyszerűen úgy ülsz le vele megbeszélni, hogy nem vádaskodsz, nem sértődsz meg, nem veszekedsz, hanem öszintén elmondod, hogy mit érzel és mit gondosz, és megpróbálod megérteni, amit ő érez és gondol.
2016. ápr. 28. 13:13
 3/8 A kérdező kommentje:
12:59 : Köszönöm a válaszod . Igen , nehéz időszakon megyünk keresztül . Sok változás van az életemben és nemigen jönnek össze a dolgok . Ebből fakadóan lehet kicsit befásultam . Viszont én mindig , nyíltan , őszintén beszélek vele , amolyan ami a szívemen , az a számon típus vagyok . Ő viszont mindig azt mondja minden rendben , nincsen semmi baj , hiába beszélek vele 100x valamiről , mindig ugyanoda lyukadunk ki . Az elejére , ahol a problémák kezdődnek . Tehát a problémák valósak , fennállnak , viszont nála úgy csapódik le , hogy azért vannak , mert én generálom őket , én akarok róluk folyton beszélni . Szeret , de mindig mindenben nekem kell kezdeményezni (ágyban , mindenhol), ami tovább növeli az önbizalomhiányomat , mert azt érzem nem vagyok neki elég jó . Persze nem utasít vissza , de akkor még itt vannak ezek a csapongásai , amik az elmúlt 2 hétben ismét felszínre törtek , és olyan minden , mint ha nem beszéltünk volna semmiről . A másik , hogy a párjaként nem kapok kiemelt figyelmet az utóbbi időben más emberekkel szemben .
2016. ápr. 28. 13:20
 4/8 A kérdező kommentje:
13:13 : Neked is köszönöm , neked is ment a zöld kéz . Az a baj , hogy számtalanszor meg akartam vele beszélni , de olyan mint egy videójáték . Végigér , és kezdődik elölről . Én elmondom , ő látszólag megérti , igazat ad , aztán 1 hónap múlva semmilyen látszata ennek ismét . És az a baj , hogy a valós problémákról , a fent leírtakról azért nem lehet vele beszélni , mert féltékenykedésnek érzi , nem érti , és élből elutasítja , vagy tagadja ezeket . Pedig nyilvánvaló problémákról beszélünk , nem az agyam torz szüleményeiről .
2016. ápr. 28. 13:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem illetek össze.Nem vagy vele boldog,ő sem veled,akkor meg mit pazarlod az időt?!
2016. ápr. 28. 13:55
 6/8 anonim ***** válasza:
A barátnőd egy tini agyi szintjén van. Nem értem, minek ilyenekre pazarolni a drága időt.
2016. ápr. 28. 14:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia. Az írásodból én nő létemre sajnos azt szűröm le, hogy ez a lány nem szeret téged. Évekkel ezelőtt én is viselkedtem ilyen bután és gyerekesen, és egyáltalán nem szerettem szegény srácot, kb csak sajnálatból voltam vele, míg nem találtam mást. Rossz leírni de igaz. Ő bántott meg, de te koslatsz utána..hatalmas hiba, ezzel azt mondtad neki, hogy megtehet bármit, te ott leszel mindig. Tudom, hogy nagyon nehéz, de ott kell hagynod ezt a lányt. Nem érdemli meg a figyelmed és szereteted. Majd rá fog jönni, mit veszít, ebben viszont biztos lehetsz.
2016. ápr. 28. 15:11
 8/8 anonim válasza:

Szerintem zard le, sokkal de sokkal jo bban jartok. Ha egy lany aki kapcsolatban van belikeolja visszamenoleg valaki kepeit honapokra, az csak a figyelmet akarja felhivni magara, mintha azt mondana “kezdemenyezz”

Volt ilyenben reszem nekem is, jobban teszed ha most szallsz ki az egeszbol mert kesobb rosszabb lesz sokkal. Amugy ha nem erzed hogy szeret +1 nagy indok a szakitas mellett, ha valoban szerelmes lenne beled azt erezned, mondania sem kene semmit

2020. máj. 15. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!