Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha zavar hogy nem töltünk elég időt együtt?
A hétvégéket mostanában együtt töltjük a barátommal, de én hétköznap is szeretnék vele találkozni. Hétfőnként sokáig dolgozik, szerdán edzése van, péntekenként suliba jár.
A múltheti hétközbeni találkozást is én kezdeményeztem.
Elegem van, tudja hogy ez nekem kevés :( Rossz passzban vagyok, szükségem lenne rá, megírtam neki és azt kaptam vissza hogy most nem tudunk találkozni :(
Mit csináljak? :(
Eljutott az agyadig, hogy azért nem tudtok találkozni, mert elfoglaltságai vannak és nem kifogásokat keres?
Akkor találkoztok, amikor neki és neked is jó!
Komolyan, egyesek miért nem tudnak már a kicsinek is örülni? Örülj annak, hogy hétvégente legalább együtt vagytok! És fogadd el, hogy ha dolga van!
Neked nincsenek dolgaid, amivel pl. lefoglalnád magad?
Ne viselkedj elkényeztetett kislányként. Ha dolgozik, tanul, edz, elég indokolt, hogy nincs mindig ideje. Amikor tud, szán rád időt, akkor beszélj a nehézségeidről, és keress megnyugvást nála. Hétköznap meg ott vannak a barátnők, haverok, tessék kicsit szocializálódni, kimozdulni.
Nem baj az, ha néha hiányzik a másik. Azt pedig nem várhatod, hogy mindent félredobjon, hacsak nem világrengető problémáról van szó (komoly betegség, haláleset, súlyos anyagi válság..stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!