Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mennyire zavar, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire zavar, ha a pasitok irigy más "jobb" pasira?

Figyelt kérdés
szeretitek meg minden, mégis a pasitok esetleg utál másokat, mert "ők jobb pasik". Nem féltékeny, csak tudja, hogy ők bármikor bárkit megkaphatnak, ő meg nem
2016. ápr. 3. 02:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit megráznám a párom, hogy minek kellene más ha itt vagyok. Megkérdezném tõle,hogy nem elégedett Velem? Nem vagyok neki elég jó? Ha azt mondja, hogy nem errõl van szó megkérném hogy hagyja abba ezt a gyerekes viselkedést, viszont ha ez a baja akkor kiadnám az útját.
2016. ápr. 3. 02:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátommal ilyen gond nincs. Nagyon jól néz ki és tisztában is van vele, meg sajnos társul mindehhez egy univerzum határait tágító egó is.
2016. ápr. 3. 02:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Borzasztóan zavarna, elég szánalmas, ha valaki pusztán azért utál valaki mást, mert az bármiben is jobb nála. Egészségesebb gondolkodásra vallana, ha inkább példaként nézne rájuk, hogy milyenné válhat ő is, ha tesz érte.

Az én barátomnak szerencsére semmiféle komplexusai nincsenek ilyen téren.

2016. ápr. 3. 03:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kiadnám az útját. Volt már ilyen pasi az életemben nem egyszer és megkeserítette. A "ha így néznék ki biztos jobban kedvelnél" vagy ha ilyen kocsim lenne biztos jobban szeretnél" dolog nem jó. Mellette vagyok. Nem szánalomból randizom vele, hanem mert elhívott. De 1-2 ilyen mondat után elmegy a kedvem, mert ezután jönnek a féltékenységi rohamok, meg a nem szólhatsz máshoz, meg az engedélyem nélkül nem mehetsz sehová. És aztán végül már csak burkában mehetek az utcára (ha mehetek).
2016. ápr. 3. 08:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem jönnék össze ilyen emberrel. Szánalmas az irigykedés. Nagyon utálom ha valaki mindíg másokat néz. Söprögessenmindenki a saját házatáján.
2016. ápr. 3. 10:36
 6/10 anonim ***** válasza:
hát ha tényleg ezt mondja, hogy azért irigyel másokat, mert ők bárkit megkaphatnak, akkor elég csúnyán összevesznék vele a helyedben. de manapság az önbizalomhiány nem egy ritka probléma és ahelyett, hogy lebasznánk a másikat, hogy szedd már össze már magad egy kicsit támogatnánk és biztatnánk, akkor talán kevesebb kapcsolat és ember menne tönkre.
2016. ápr. 3. 11:21
 7/10 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem értem, minek lenne féltékeny másokra, mikor itt vagyok én neki? Mi más kell neki? Hova akar menni? Tőlem, kihez?
2016. ápr. 3. 12:26
 8/10 A kérdező kommentje:
húúú jólvan, erre allergiásak a lányok... de ti is szoktatok titkon irigykedni más nőkre, hogy "szélesebb a csipője, dúsabb a haja, nagyobbak a szemei"...
2016. ápr. 3. 13:18
 9/10 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem szoktam irigykedni. Szép csípőm van és dús hajam, és jól nézek ki. Nem fogom magam másokhoz hasonlítani, elég ostoba dolog. Ha pedig esetleg irigykednék is, biztos nem azért, hogy random pasiknak jobban tetszek, mikor van egy párom. Lol?
2016. ápr. 3. 13:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy az ilyen pasik támogatása sose végződik jól. Az irigység az egyik legundorítóbb tulajdonság. Pont mert másokat utál nem magát akarja fejleszteni. Az ilyen ember probléma esetén se magában keresi a hibát. Nem saját felelősségét nézi hanem mindent hárít, hogy bezzeg a....mindent összevetve párkapcsolatra alkalmatlanok.

Sok barátnőm járt már így. Szeretettel odaadással támogatta a párját (önbizalomhiányos vagy/és visszahúzódó fiúk voltak) akik aztán elszálltak magukól és a barátnő már nem is volt jó nekik. Innen az oldalról is meg tud erősíteni néhány lány aki összejött ilyenekkel a támogatásért cserébe meg jobban elbántak vele mint ahogy bármelyik alfa valaha.

Ha meg a pasi konkrétan arra féltékeny, hogy más bárkit megkaphat az azt jelenti, hogy ő is ilyen akar lenni erre vágyik. Magyarul a jelenlegi barátnőjét lazán otthagyná, hogy csajozhasson, hovatovább megalkuvásból van vele. Mégis melyik csaj nyelné ezt be?

2016. ápr. 3. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!