Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha zavar, hogy a barátom elég sok lánnyal feküdt le előttem, akkor jobb nem gondolni erre, vagy próbáljam meg racionálisan végiggondolni és helyretenni ezt magamban?
Én egy szűz feleséget szerettem volna. De beláttam, hogy 20 évesen már nincs olyan. Így hát elvettem egy 2 pasis csajt, akiről 15 év házasság után kiderült, hogy átvert, mert jóval több pasival volt. A pontos számról még mindig hazudik. Mi válunk.
Ha ez zavar, akkor szakítsál, mert úgysincs jövőtök.
Köszönöm a válaszokat! 3-as, én vagyok a lány, nem mintha számítana, értem, mire gondolsz.
4-es, sajnálom, hogy így alakult neked, nekem azért más, mert sosem hazudott ezzel kapcsolatban.
5-ös, ennek semmi köze ehhez. Nem 'menő' és a menőségnek semmi köze nem volt a választásomhoz. Azért volt sok lánnyal, mert a könnyen kaphatóakra hajtott kezdetben.
:D
A könnyen kaphato lanyok a helyes pasiknak konnyen kaphatoak,a !20 kiloss informatikus Jozsi hiaba probalkozik egynel is..
A donteseidet meg vallalni kell es a kovetkezmenyeit. Es nem varhatod egy ferfitol hogy ne hasznalja ki az eletet.
nem hiszem, h ezen múlna a boldogságod, h hány nővel volt előtte, és kikkel, bár tapasztaltam, h ez miatt is lehet bukni részben egy kapcsolatot
ezt zárd ki, és ne ezzel foglalkozzál, hanem, h milyen ember a barátod, szeret-e, hűséges-e stb. sztem
4-es: nem hiszem, h ezen múlt volna a házasságod, h ebben hazudott, vagy igen?? ott már több baj is volt, nem?
Annyi, hogy "kiégett", mire megismerkedtünk, és így derült ki a hazugság. Majd elmondta az "igazat". De kiderült, hogy nem igaz az igaz sem, és így tovább...
Sok év hazudozást nem viselek el. A sok pasiba talán bele tudtam volna törődni, de már nem hihetek neki. Oda a bizalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!