Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom stílusa mostanában egyre mássbb, sokkal szókimondóbb, mint volt, ami engem nem zavar, az viszont igen, hogy társaságban is ezt csinálja. Többször is próbáltam beszélni vele hogy fogja vissza magát, de így sem jobb. Mit tegyek?
Az én párom is egy idő után "szókimondóbb" lett, az elején engem sem zavart, de lassan az agyamra megy és oda jutottunk, hogy lassan már abban is kételkedem, hogy ő az igazi, pedig korábban meg voltam erről gyöződve.
De tudod, szerintem egy nő sem érdemli meg ezt. Lehet, hogy régimodi vagyok, de szerintem alap, hogy a pasi szépen beszéljen a nővel. Különben egy idő után megunod. Én is megpróbáltam többször beszélni vele, hogy változtasson, de nem tette. Szóval nagy jövőt nem látok..
"Lehet, hogy régimodi vagyok, de szerintem alap, hogy a pasi szépen beszéljen a nővel."
Szerintem mindenkivel normálisan kell beszélni, nem csak a nőkkel. És nem képmutatásból, hanem azért, mert ez a természetes. Aki erre nem képes, azzal egy idő után nem lehet mit kezdeni. Minél előbb rájön az ember erre, annál jobb neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!