Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket nem zavar, hogy mindig van nálatok jobb nő?
Nyáron a strandon a fürdőruha annyit takar ugyebár, mint a fehérnemű, most akkor a párom egy csomó jó alakú csajt lát majdnem meztelenül. Ez engem nagyon idegesít!
Bárhol láthat nálam 1000x jobb csajt, lehet, hogy egyszer semmi sem fogja visszatartani attól, hogy ne menjen oda hozzá :( Vagy majd este, amikor szexelünk, mást képzel a helyembe...
Ráadásul a sok r*banc kiteszi a mellét, a sok pasi hagy báulja...
:D
Engem rohadtul nem zavar. Van nálam jobb nő, de olyan mint én, nincs több.;) Mi az, hogy semmi sem fogja visszatartani a párodat? Te egy nagy semmi vagy?
Bocsi, de szerintem az általad r.bancnak titulált csajoknak még mindig több önbecsülésük lehet mint neked...
ez most ugynaaz, hogy a pasik ne féljenek, hogy egyszer otthagyod öket, mert látsz a strandon egy fürdögagyás napbarnitott hasselhoffot és nedves lesz a bugyid?
a két kérdésre ugyanaz lesz a válasz. Gondold végig :)
ma 14:19
csak önbecslési hibáid vannak. Lehet hogy nekem pont te vagy a nő ideáll. És lehet van olyan is akinek kifejezetten visszataszitó vagy. a jelenlegi párod is ebben az intervallumban mozog. :)
Tessék, ilyen féreg "férfiak" élnek a világban, mint az utolsó.
Hogy lenne így önbizalmam?? Nehogy hízzak 5 kg-t, mert már nem fog kívánni, ne szüljek, mert tág lesz a hüvelyem, ja és heti 3 szex legalább legyen. Ha nincs, köszönjem meg, hogy nem csalt meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!