Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, titeket nem zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket nem zavar, hogy mindig van nálatok jobb nő?

Figyelt kérdés

Nyáron a strandon a fürdőruha annyit takar ugyebár, mint a fehérnemű, most akkor a párom egy csomó jó alakú csajt lát majdnem meztelenül. Ez engem nagyon idegesít!

Bárhol láthat nálam 1000x jobb csajt, lehet, hogy egyszer semmi sem fogja visszatartani attól, hogy ne menjen oda hozzá :( Vagy majd este, amikor szexelünk, mást képzel a helyembe...

Ráadásul a sok r*banc kiteszi a mellét, a sok pasi hagy báulja...

2013. jan. 23. 14:15
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Hiába teszek meg mindent, sose lehetek elég jó.

Lefogytam 80 kgt, jó testem van, de kicsi a mellem, semmi sem lesz soha tökéletes és ezt nem tudom elfogadni.

Biztos lesz olyan, hogy hízok majd, pl terhességnél, ez elkerülhetetlen.

2013. jan. 23. 15:25
 32/39 anonim ***** válasza:

Nem zavar. Egyrészt relatív, hogy kinek ki tetszik. Ebből kifolyólag nem irigykedek, nem r*bancozok, mert minek? Begolyózol előbb-utóbb, ha abból áll a lelki életed, hogy folyton másokhoz hasonlítod magad. Ez nem egészséges, ne csináld.

Másrészt ne kezdj olyanokkal, mint ez az 54%-os, aki csak szeretne már megcsalni valakit valakivel. Tény, hogy megcsalás és szakítás ellen sosincs garancia, csak éppen kevésbé sekélyes embereknél teljesen más okok vezetnek odáig. Többségükre lehet figyelni, csak ahhoz ugye mindkét félre odafigyelésére és elhatározására szükség van, meg ugye némi tiszteletre és szeretetre is.

Ha ezek közül valamelyik hiányzik az aktuális párodból, akkor lelkiismeret furdalás nélkül szakítsd meg vele a kapcsolatot, mert boldogtalanok lesztek.

2013. jan. 23. 15:30
 33/39 anonim ***** válasza:
0%

Családanyákat azokat elég szorgosan csalja az uruk, szerinted miből élnek a prostik? Milliókat keresnek havonta ezen. Ha nem vagy egy Monica Bellucci, akkor valószínű, téged is ez vár. Csak annyi a különbség,hogy vannak férfiak akik nylítan csalnak, vannak akik meg tökéletes állarc mögött, ügyesen fondorlatosan.

A szerelem múlandó. Ebbe bele kell törődni. A nemi vágy meg örök. Azt meg ki kell elégíteni. A rózsaszín köd elmúlik, apuci még hálából, kényszerből együtt van anyukával, de azért már rég nem áll úgy a faszuk ahogy kéne. Ekkor mind félrekurnak egykét nyámnyila pasas kivételével egykét csinibaba fizetős kéjkuckójában.

2013. jan. 23. 15:31
 34/39 anonim ***** válasza:

Amíg ilyeneket mondsz, hogy "hiába, úgyse, elkerülhetetlen", addig tényleg. Az első és legfontosabb lépés ezeken túllépni. Ettől nem a fizika változik meg, hanem a közérzeted, jobb közérzettel, jobb hozáállással pedig többminden sikerül. Kinek kéne egy olyan nő, aki csak vinnyog, hogy úgyse, úgyse, úgyse? Nekem biztos nem. De ha azt látom, hogy nem a hibái meglétére koncentrál, hanem a javításukra, sokkal jobb lesz.

Aztán lehet nem pont vele leszel boldog, hanem mással. A változás bizony változás, nagy vével, előfordulhat ilyen is.

2013. jan. 23. 15:31
 35/39 anonim ***** válasza:

Örülj annak, hogy van párod, és ha netalántán megcsalna a barátod abba biztos vagyok, hogy nem a tested miatt tenné, hanem a fölösleges idegeskedésed és az állandó stressz miatt ami miatt gondolom az energiáját szívod le, csodálkozom hogy ezt bírja még, az előző barátod is gondolom ezért csalt meg, és hozzáteszem ezt én se bírnám ki. Csak annyit kéne tenned, hogy veszel egy nagy levegőt és lenyugodsz.

Szard le, hogy nem vagy tökéletes meg egyáltalán miért akarsz tökéletes lenni? A földön nincs egy tökéletes ember se, mert mindenkiben van hiba. De ha ennyire megakarsz kívülről változni (hozzáteszem nem hinném, hogy az lenne nálad a legnagyobb probléma) akkor kezdj el helyesen táplálkozni vagy sportolni, de ha nem szeretnél akkor a fejedbe rakj rendet.

2013. jan. 23. 15:44
 36/39 anonim ***** válasza:
Nem. Nem igazán szoktam magam más nők miatt ilyen módon "veszélyben" érezni.
2013. jan. 23. 17:58
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Üzenem azoknak, akik azt állítják, hogy a megcsalás elkerülhetetlen, hogy nem kéne a saját kudarcaikat/gyengeségeiket általánosnak venni.

Ha már egy kapcsolat eljut arra a szintre, hogy másfele kacsingat az egyik fél, ott már régebb óta gondok vannak.(ez nem egy pillanat alatt jön) Értelmes emberek ilyenkor leülnek és megbeszélik mi hiányzik, mi az ami nem stimmel...és vagy meg tudnak egyezni, vagy szétmennek...nem rögtön csalnak.

Ja és nagy tévhit hogy a lányokat azért csalják mert vannak csinosabbak. Néha a kaland hiányzik, vagy a magabiztosság amit egy jól kinéző nő áraszt. (mert az a lány aki állandóan otthon sír, hogy de csúnya biztosan nem magabiztos)

2013. jan. 23. 18:04
 38/39 anonim ***** válasza:
Ne lovald bele magad ilyesmibe, mert felesleges. Ha hízni nem is fogsz, öregedni előbb-utóbb biztos. Ahogy telik az idő, egyre több nálad jobb és fiatalabb nőt fogsz látni magad körül. Ha a párod önmagadért szeret és igazán szeret, ha őszinték tudtok lenni egymáshoz, ha hajlandók vagytok mindketten tenni a kapcsolatotokért, ha valami probléma kerül, mindketten a megoldásra törekedtek, akkor nem valószínű, hogy aggódnod kéne. Ellenben ha nincs rendben a kapcsolatotok, nem őszinték az érzéseitek egymás iránt, akkor nem alaptalan az aggodalmad. De ez nem attól függ, hogy hány nálad jobb nőt láttok a pároddal a strandon.
2013. jan. 23. 18:14
 39/39 anonim ***** válasza:
Én is üzenem azoknak, akik megcsalás nélkül nem tudják elképzelni az életet, h ne általánosítsanak. Mert nem túl bölcs a saját boldogtalanságuk és kilátástalanságuk gyümölcsét mindenkire rávetíteni. A boldogság mindaddig távol fog állni tölük, amíg nem változnak meg..
2013. jan. 29. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!