Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, titeket nem zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket nem zavar, hogy mindig van nálatok jobb nő?

Figyelt kérdés

Nyáron a strandon a fürdőruha annyit takar ugyebár, mint a fehérnemű, most akkor a párom egy csomó jó alakú csajt lát majdnem meztelenül. Ez engem nagyon idegesít!

Bárhol láthat nálam 1000x jobb csajt, lehet, hogy egyszer semmi sem fogja visszatartani attól, hogy ne menjen oda hozzá :( Vagy majd este, amikor szexelünk, mást képzel a helyembe...

Ráadásul a sok r*banc kiteszi a mellét, a sok pasi hagy báulja...

2013. jan. 23. 14:15
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
0%
Engem nem zavar, a szeretőm szerint nálam jobban nem szop senki. :D 8 éve visszajár hozzám, szóval hiszek neki. Nem kell a legjobb nőnek lenned, légy valamiben nélkülözhetetlen! Úgy, mint az életben mindenütt. Jó munkát sem a diplomádért fogsz kapni, hanem azért, mert valamit egyedülállóan jól/egyedien csinálsz. Az átlagos nőket otthagyják, bizony. :)
2013. jan. 23. 14:57
 22/39 A kérdező kommentje:

1 éve próbálom elfogadni, aminek az eredménye egy gyomorfekély, és a 180/120-as vérnyomásom, ami semmilyen gyógyszerre nem reagál!

Szóval a büdös k*rva anyádat fogadd el, azt te tetű!!

2013. jan. 23. 15:13
 23/39 A kérdező kommentje:
Te meg büszke lehetsz arra, hogy jól szopsz. Úristen, ez most komoly?? Te attól vagy jobb, hogy jobban szopsz?? Komolyan ennyi, amit fel tudsz mutatni??.. Bocs, de ezen már én is elröhögtem magam, ez nevetséges.
2013. jan. 23. 15:14
 24/39 anonim ***** válasza:
0%

23

Szépen menj el egy pszichiáterhez, mert közel állsz a bedilizéshez.

Hogy beszélhetsz így nő létedre?

2013. jan. 23. 15:18
 25/39 anonim ***** válasza:
0%

Nem haragszom rád,hogy így kivetkőzől emberi mivoltodból, és szidod az anyukámat,mert érzed,hogy vert helyzetben vagy. Ez van. De attól még én vagyok a korrekt,hogy nem hazudok.

Te feljössz ide megvígasztatltatni magad, sok hazug válaszra várva. Semmi értelme. Nem ettől fogsz jobb, normálisabb agyú emberré válni,hogy itt a zöld kezekért hazudnak neked sorban az emberek, ezt hidd el!

Parasztvakítástól még nem lett ténylegesen senki sem előrébb.

2013. jan. 23. 15:18
 26/39 A kérdező kommentje:

És te hogy lehetsz ekkora idióta???

Mindenki mindenkit megcsal a saját kib@szott világodban??

Csaljon meg téged fűvel-fával az, aki méltóztatik majd összejönni veled, te p*csarc!

2013. jan. 23. 15:19
 27/39 A kérdező kommentje:

Majd akkor leszek "vert helyzetben", ha igazad lesz!!

És igen, z anyád egy k*rva idióta nő volt, hogy egy ilyen sz@rkupacot kitolt magából!

2013. jan. 23. 15:21
 28/39 A kérdező kommentje:

De tudod mit, dögölj meg! Úgysem lesz soha NORMÁLIS párkapcsolatod, mert te is meg fogod csalni s ő is téged!

ÉS EZ NEM FÉR BELE EGY KAPCSOLATBA!

2013. jan. 23. 15:22
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

Csak a szokásos utópisztikus ötlet: mi lenne, ha tennél azért, hogy jó nő* legyél? Képezd magad mind testileg, mind szellemileg, és akkor nem lesz ilyen rettegést hozó veszély, hogy majd csak véletlen hízol 5 kilót, meg nem dőlsz be tán ezeknek a csoda "majd én megmondom az igazat" idiótáknak. Az ilyen rinyálós csajok általában azok, akik egy centit nem tesznek azért, hogy jók legyenek, maximum a nőimagazinos ostobaságig jutnak, amik hülyeségek, nem is működnek, és két nap próbálkozás után feladják az egészet, élik tovább a teljesen esetleges életüket, esznek ami épp ott van, tévétnéznek amit épp adnak, gondolnak, amit épp beléjük nyomnak. Semmi elv, semmi terv, semmi ambíció. Így nem nehéz szarul érezni magatokat.

Persze ez is csak egy bizonyos intelligenciaszint felett működik, mert az idióták hímnemű részének luk-luk, tökmindegy, ki van körülötte, elég ha másvalaki, és már megy is, ezeken nem lehet segíteni, túl visszamaradottak. Ők ugyanúgy elvek nélkül élnek persze, sőt, megijednek attól, ha valaki nem, próbálják visszahúzni. Ezért neveznek férfiasnak mindent, ami egy picit is jobb náluk, amivel már nem tudnak megbirkózni, de ahelyett, hogy ők emelkednének, a többit próbálják lehúzni. Szóval ha a pár mindkét tagja eme intelligenciaszint alatt van, nagyrészt csak szar életük lesz, lásd a mellékelt példák. De ha esély van a megvilágosodásra, meg fognak lepődni, hogy miket lehet csinálni.

[*: jó nő alatt nem azt értem, akik kiteszik mindenüket, és a többi ribancfajta. azok ugyanúgy aljanépség. A jó nőnek van méltósága, elvei, ambíciói ugye, esetleg tekintélye. Józan esze, problémamegoldó és alkotó képessége. Ha ilyenné válsz, nem lesz sok konkurencia]

2013. jan. 23. 15:23
 30/39 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem így van, mindenki itt a saját élményeit írja le, páran elkeseredtek a sok csalódástól és azt gondolják már nincs hűséges fiú, de ez nem így van. Én ha szeretek valakit akkor senkit nem látok annál jobbnak.
2013. jan. 23. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!