Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavar/na titeket, ha a párotok műveltebb és kicsit jobb módú lenne mint ti?
Ha idősebb nálam 20 évvel, akkor nem zavarna, hisz még nekem is van időm... :D
Viszont ha velem egyidős, akkor a műveltség egyértelműen zavarna. 20 évesen meg a legtöbb csaj nem szokta magát kő gazdagra keresni, az meg hogy az apjáéknak van pénze, engem nem érint...
20F
Ha nem akar elönteni a pénzével, akkor jól, de ha éreztetné az anyagi fölényét (akár úgy is, hogy állandóan ő akar fizetni, meg ki akar segíteni) akkor zavarna. Megállok én egyedül is a lábamon, nem kell félteni. Ha műveltebb nálam, az nem érdekel, mert szeretek új dolgokat megismerni, művelődni. Örömmel hallgatnám.
22l
Örülj neki,hogy kifogtad az aranyhalat!!!
El ne engedd!!!
engem nem zavarna, sőt... én inkább maradi vagyok ilyen szempontból és arra vágyom, h a férfi legyen az okosabb, intelligensebb, és ő irányítgasson, terelgessen engem és ne fordítva...sajnos a mostnai párom nálam sokkal butább, és műveletlenebb és már kezdek beleunni, h nevelnem kell, mint egy gyereket, arra vágyom, h mostmár engem neveljen vki :D
az anyagiak...az meg tökmindegy, h kinek van több, én úgy vagyok vele, hogy mindenki gazdálkodjon a sajátjából, akkor sem fogadnék el semmit a másiktól, ha sokkal szegényebb lennék...persze az ajándékokat igen, de azt is csak akkor, ha valami jelképes apróság és nem valami nagyon drága dolog
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!