Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul, hogy még nem köszöntött fel a férjem?
Én nem akadok fenn ilyesmin de mindenki más.
Mondjuk egy boldog szülinapot mindig elhangzik - legutóbb én felejtettem el majdnem a névnapját :-D Nincs belőle gond!
Én értem, hogy ez rosszul esik, de basszus, ez a szülinapod, minek hagyod, hogy ez elrontsa az egész napod? Miért puffogsz egész nap ahelyett, hogy reggel hétkor szólnál neki, aztán még talán esélyt adnál neki arra is, hogy ajándékot szerezzen neked? Előbb-utóbb úgyis elmondod neki. Most még van esély, hogy szebbé tegye ezt a napot, ha lefekvéskor vagy holnap közlöd vele, akkor tényleg bukod az egészet. Legközelebb meg szólj neki egy héttel előtte, meg egy nappal előtte is, ha kell.
Ha azt érzed, hogy egyébként sem figyel rád, akkor ezen elgondolozhatsz az év többi napján is, de én biztos nem hagynám meg az esélyét se annak, hogy azzal teljen az egész napom, hogy cidrizek, hogy elfelejti.
Ha egyszer elfelejtené a szülinapomat a férjem, nem venném a szívemre, és nem neheztelnék érte. De így, hogy nem az első, nem a második alkalom, ráadásul úgy, hogy tudja, hogy ez neked mennyire fontos ....
Erre azért már nehéz mit mondani.
Mik azok a más területek közös életetekben, ahol nincs meg az egészséges egyensúly "adok-kapok" terén?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!