Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért kell elrabolni az éveket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell elrabolni az éveket?

Figyelt kérdés

Azon kívül,hogy amíg nincs "ló" jó a "szamár" is,ès utáltok egyedül lenni ffiak, az ego és,hogy nem álltok készen

Ezen kívül.

Miért van az, hogy éveket raboltok el egy nőtől,akinek az ideje, női energiája, szépsége, kedvessége, türelme, háziassága,ragyogása,biológiai órája ketyeg,de igazából nem akartok komolyabb elköteleződést, gondolok itt eljegyzés, házasság,gyerekre.

Amikor összejöttök egy nővel és szépen alakulnak a dolgok, még össze is költöztök ott is rendben van az életetek,akkor mire vártok? én értem,hogy az ilyen dolgokra meg kell érni mind anyagilag mind lelkileg,de akkor nem ő a megfelelő az életedben és ezzel csak a nőt teszitek tökre,hagyd hogy megtalálja azt a férfit akivel megélheti ezeket a komoly elköteleződèseket ( kifejtettem fent,hogy mit értek alatta).

Magaddal szemben és a másikkal is egy hatalmas nagy respect.

Nagyon sok nőt hallottam panaszkodik az utóbbi években erről, és egyre többen vannak...

2024. júl. 6. 05:30
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Mondjuk az igaz, hogy a kevesbe okos, de nagymellu mindig nyerő nalunk. Nem tudom miert. 39F
2024. júl. 7. 06:08
 42/49 anonim ***** válasza:
70%
Van benne egy olyan fajta igazság is, hogy ha távolabb vannak egymástól a pár tagjai, nem tudják közvetíteni az érzés hullamait ami miatt kicsit leülepszik az egész. Fel kell korbácsolni! Ketten együtt.
2024. júl. 7. 08:51
 43/49 A kérdező kommentje:

kifejtenèd kérlek,hogy ketten együtt hogyan lehet ?

2024. júl. 7. 11:36
 44/49 anonim ***** válasza:
51%

Ez fordítva is így van ám aranyom.

20 évet éltem házasságban, ez mind kidobott év, mert nem volt jó, az utolsó 5 évben már szex sem volt.

Elváltunk, aztán lett egy kapcsolatom, ami 15 évig tartott.

Itt ugyan volt szex, de anyagilag teljesen kihasználtak. Nem volt jó.

Ez összesen 35 kidobott év. Most itt vagyok 58 évesen, és a kutyának sem kellek, mert az 50 plusszos nők a 10-15 évvel fiatalabb izmos, sportos, szálkás, kocka hasú 10 pontos férfiakra hajtanak.

Ma már nem az számít, hogy tudsz e udvarolni, mennyire vagy kedves, erzéki, aranyos, gondoskodó, stb.

Nem. Ma az számít, hogy szuper jó izmos tested legyen, sármos szép arcod, és hogy szuper jó, 20 plusszos méreted legyen alól.

Na ezekhez mit szólsz ???

Nade félretéve minden viccet, /bár amiket írzam azok igazak/, ha nem vagy nagyon szuper, nagyon jó pasi, akár 50-60 évesen is, akkor túl sok mindenre nem számíthatsz.

Nagyon sok most a férfi, rengeteg a jó pasi, és hát tudjuk.:

A piacon is a legszebb alma fogy el leghamarabb.

Ami kevésbé szép, az meg megrohad.

2024. júl. 7. 11:39
 45/49 A kérdező kommentje:

45 éves a barátnőm (36 nézz ki)

3 éve nem talál

párt,mert a 45-50 ffi a 28-35 éves kell neki.

Hajtanak de találnak is az teljesen más.

2024. júl. 7. 12:01
 46/49 anonim ***** válasza:
59%
Egy férfi csak akkor házasodik, ha szerelmes,kivéve,ha a nő választás elé állítja, mert teherbe ejtette magát! Egyébként azért kell az idő, hogy megismerjék egymást.A nők úgy meg tudnak változni,ahogy feleség lesz belőlük, hogy jobb rá sem gondolni.
2024. júl. 7. 12:41
 47/49 anonim ***** válasza:
52%

Dobd át az elérhetőségét, pont az ő korosztályát keresem.

(49)

2024. júl. 7. 12:43
 48/49 Senior Séf ***** válasza:
74%

Elmesélem neked, kérdező.

Tudod, ez valaha úgy működött, hogy a pasinak a punciért meg kellett dolgoznia. Udvarolni kellett, megismerni a nőt, a női lélek és gondolkodásmód a miénkkel homlokegyenest ellenkező mivoltját. És közben bezárult a csapda. Az ember ugyanis úgy van összerakva, hogy minél több időt, reményt, anyagi, javakat vagy érzelmet fektetett egy kapcsolatba, annál nehezebben hátrál ki belőle. Marad tehát és lassan szerelembe esik. Ma egy valamirevaló pasi annyi pinát kap, hogy meg is unja. Akkor meg minek ragadjon le valaki mellett?

2024. júl. 7. 14:41
 49/49 anonim ***** válasza:
Nem a pasi rabolja a nő idejét, hanem a nő hagyja ezt. Nem kötelező évekig kussban ülni egy sehová sem haladó kapcsolatban. Ha nem azonosak a jövőbeli tervek, ha a pasi csak úgy elvan, de nem lép , meg lehet beszélni, és ha ez sem mwgy mert a pasik hajlamosak lehetnek arra is, hogy " majd , majd" ami soha nem jön el, akkor ki lehet lépni a kapcsolatból, nem kell 3-5-8-10 éveket várni a semmire, ha a nő nem akar ennyit várni az eljegyzésre, házasságra.:) ( a gyerek téma már wg másik kérdés, arról nem nyilatkozom mert mi a férjemmel nem akarunk gyereket. Egyébként fél év után kért meg, és 1 évre rá házasodtunk össze).
2024. júl. 9. 17:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!