Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért kell elrabolni az éveket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell elrabolni az éveket?

Figyelt kérdés

Azon kívül,hogy amíg nincs "ló" jó a "szamár" is,ès utáltok egyedül lenni ffiak, az ego és,hogy nem álltok készen

Ezen kívül.

Miért van az, hogy éveket raboltok el egy nőtől,akinek az ideje, női energiája, szépsége, kedvessége, türelme, háziassága,ragyogása,biológiai órája ketyeg,de igazából nem akartok komolyabb elköteleződést, gondolok itt eljegyzés, házasság,gyerekre.

Amikor összejöttök egy nővel és szépen alakulnak a dolgok, még össze is költöztök ott is rendben van az életetek,akkor mire vártok? én értem,hogy az ilyen dolgokra meg kell érni mind anyagilag mind lelkileg,de akkor nem ő a megfelelő az életedben és ezzel csak a nőt teszitek tökre,hagyd hogy megtalálja azt a férfit akivel megélheti ezeket a komoly elköteleződèseket ( kifejtettem fent,hogy mit értek alatta).

Magaddal szemben és a másikkal is egy hatalmas nagy respect.

Nagyon sok nőt hallottam panaszkodik az utóbbi években erről, és egyre többen vannak...

júl. 6. 05:30
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
84%
Én megválaszolom neked nőként is. Nem kell túl sokat mögé látni, mert önzőek, nem szeretik igazán a másikat akkor meg mit érdekli őket. Nekik legyen jó.
júl. 6. 05:40
 2/49 anonim ***** válasza:
54%

Nagyon kevés az olyan helyzet, hogy ránézel, és azt mondod magadban: ez a lány lesz a gyerekeim anyja.

Idővel jönnek elő ezek az érzések! Az elköteleződés is éveket várathat magára. És lehet, hogy soha nem is jön el. Nem lehet előre tudni!

júl. 6. 05:42
 3/49 anonim ***** válasza:
26%

Na de kedves hölgyek, Ti miért nem léptek, ha nem ízlik a koszt ?

Na miért? Miért panaszkodtok minden létező fórumon a csúnya,önző férfiakra ?

Szépen el kell mondani,hogy na fiam,nem okés amit adsz, nem érzem jól magam,sőt fulladok - most akkor én szépen visszaköltözöm a mamához,addig is,amíg elválunk.

Mert bizony, sok nőt a lakhatás tart a férfi mellett,vagy az,hogy eltartják, mert nem akar dolgozni. És van,hogy a nő nevén van a hitel,stb, amit nem akar egyedül nyögni.

Szóval azt javaslom, és egyre több helyről ezt hallom, ne a férfiakra várjatok,hanem lépjetek. Szakítsatok, menjetek albérletbe,vagy vissza anyukához. Biztosan kinyílik a világ előttetek ez után, ahogyan a sok kisemmizett és tönkretett férfi előtt is,akik miattatok veszítettek el mindent.

Egyenlőség van, rajta, valósítsátok meg magatokat, hiszen egy élete van mindenkinek és ez neki egyébként is jár !

júl. 6. 05:44
 4/49 anonim ***** válasza:
100%
A komoly kapcsolat alapból elköteleződéssel jár, aki éretlen hozzá az maradjon szingli vagy kavargasson másokkal.
júl. 6. 05:45
 5/49 A kérdező kommentje:

Nem azt írtam,hogy szerelemnek kell lennie első látásra hanem évekről beszélgetünk

ismerkedés után ha tényleg komolyak a szándékai akkor

4 hónap után már össze lehet költözni az illetővel,mert lakva ismeri meg egymást az ember és hamar kiderül,ha nem klappol.

júl. 6. 05:48
 6/49 anonim ***** válasza:
78%

#3 rohadtul nem eltartva van minden nő a férfi által. A legtöbb nő rendesen dolgozik. Azért maradnak egy kapcsolatban, mert szeretik a másikat és mert az elején nem azt mondja a férfi, hogy amúgy én csak elvagyok veled egy darabig...

Egy idő után mikor rádöbbenem arra a nők, hogy ez a pasi nem szeret tiszta szívből igazán, hanem csak valamennyire meg elvan, addigra lehet pár év rá megy... Meg még plusz mire kihevered érzelmileg és tudsz újra mások felé nyitni.

júl. 6. 05:49
 7/49 A kérdező kommentje:
#3 nem ez volt a kérdés.
júl. 6. 05:50
 8/49 A kérdező kommentje:

#6 igen pontosan

Ráment 3-4 év a férfira, 2 év vagy több amire kihevered, mert mindenkinèl egyedi a lelki gyógyulás és ott vagy,hogy elment 6-8 év...

júl. 6. 05:52
 9/49 anonim ***** válasza:
Nrked van rá válaszod?
júl. 6. 05:52
 10/49 anonim ***** válasza:
89%
Tőlem rabolták. Hosszí éveket. Évekig dolgoztam fel azt, hogy mekkora marha vagyok.és belecsöppentem egy hasomlóba. Igzi.
júl. 6. 05:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!