Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért kell elrabolni az éveket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell elrabolni az éveket?

Figyelt kérdés

Azon kívül,hogy amíg nincs "ló" jó a "szamár" is,ès utáltok egyedül lenni ffiak, az ego és,hogy nem álltok készen

Ezen kívül.

Miért van az, hogy éveket raboltok el egy nőtől,akinek az ideje, női energiája, szépsége, kedvessége, türelme, háziassága,ragyogása,biológiai órája ketyeg,de igazából nem akartok komolyabb elköteleződést, gondolok itt eljegyzés, házasság,gyerekre.

Amikor összejöttök egy nővel és szépen alakulnak a dolgok, még össze is költöztök ott is rendben van az életetek,akkor mire vártok? én értem,hogy az ilyen dolgokra meg kell érni mind anyagilag mind lelkileg,de akkor nem ő a megfelelő az életedben és ezzel csak a nőt teszitek tökre,hagyd hogy megtalálja azt a férfit akivel megélheti ezeket a komoly elköteleződèseket ( kifejtettem fent,hogy mit értek alatta).

Magaddal szemben és a másikkal is egy hatalmas nagy respect.

Nagyon sok nőt hallottam panaszkodik az utóbbi években erről, és egyre többen vannak...

2024. júl. 6. 05:30
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

Kicsit gondoljatok bele

Tételezzük fel,hogy 31 éves a nő öszejön egy ffival mondjuk ő 35 éves, ismerkedés,randi, összeköltözés...együtt vagyunk 4 évet,majd közli a ffi, hogy ő nem áll készen... ott állsz nőként 35 évesen meg amire kihevered 36-37

Újra kezded 38-39, újra összeköltözöl 40+

Kinek hova szüljön a nő 40+ amikor a biológiai órája elrepült, hol tudna egészséges babát szülni,felnevelni....

Pasi oldalról 39 éves a szakításkor, 6-8 év múlva is tudd gyereket nemzeni .

2024. júl. 6. 05:57
 12/49 A kérdező kommentje:
Szóval ebben a férfiak nem gondolnak bele,hogy egy 31 éves nő életét tökre is tudják tenni...????
2024. júl. 6. 05:58
 13/49 anonim ***** válasza:
84%

Nem, mert rohadékok az ilyen férfiak.

Sajnos igen, ha mélyérzésű vagy nem pár hét és pár hónap amíg teljesen kiszeretsz a másikból, rendbe jösz lelkileg és újra tudod kezdeni.:(

2024. júl. 6. 06:03
 14/49 A kérdező kommentje:

Arról nem beszélve pluszba,hogy a 40-45 ffi kiket választ 28-31 éves csajokat,mert az fiatal és tudd szülni

40+ nő kik kozott tudd választani a 50-55 éves között aki nem fog neki gyereket csinálni

45 ffi nem a 40 nőt fogja választani...

Egy életre úgy eltudják baszni a ffiak a nő és "csak" 4 évet voltak együtt

2024. júl. 6. 06:08
 15/49 A kérdező kommentje:
#9 én tettem fel a kérdést,ha lenne válaszom nem írtam volna ki .
2024. júl. 6. 06:10
 16/49 anonim ***** válasza:
95%

Évekig....4-5-10 évig?

De igen is kérdés, hogy az adott nő miért tűrte miért maradt benne?

Mi volt neki jó benne?

2 emberen áll mindig! Ha látja, hogy sz**ar de benne marad akkor nem kell itt a hiszti.

2024. júl. 6. 06:21
 17/49 anonim ***** válasza:
62%

Ha valaha is akartam volna gyereket, 31 éves koromra már lett volna. Ezek a nők mit csináltak huszonévesen?

Akkor van esély normális partnert találni, akivel lehet gyereket vállalni mondjuk 28-30 évesen. Minden ismerősöm huszonévesen jött össze a férjével (én is egyébként), 30 felett már csak link pasasok jutnak.

2024. júl. 6. 06:27
 18/49 anonim ***** válasza:
65%
persze 30 felett kb eláshatja magát mindenki...
2024. júl. 6. 06:29
 19/49 anonim ***** válasza:
0%
Azért ez inkább praktikus, mint reális. Pl. hová költözzenek össze? Az én lakásomba biztos nem, albérletbe nem megyek, ha van lakásom. Aki meg szülőnél lakik, melyik szülő szeretné a 30 éves lánya 40 éves pasiját befogadni?
2024. júl. 6. 06:53
 20/49 anonim ***** válasza:
61%

Nem kell elásnia magát senkinek sem a 30-as éveiben, nekem pl. az volt a legjobb időszak az életemben.

De nőként nehezebb normális társat találni akkor már, persze nem lehetetlen, de pl.a férfiaknak sokkal könnyebb, sajnos.

2024. júl. 6. 07:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!