Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért kell elrabolni az éveket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell elrabolni az éveket?

Figyelt kérdés

Azon kívül,hogy amíg nincs "ló" jó a "szamár" is,ès utáltok egyedül lenni ffiak, az ego és,hogy nem álltok készen

Ezen kívül.

Miért van az, hogy éveket raboltok el egy nőtől,akinek az ideje, női energiája, szépsége, kedvessége, türelme, háziassága,ragyogása,biológiai órája ketyeg,de igazából nem akartok komolyabb elköteleződést, gondolok itt eljegyzés, házasság,gyerekre.

Amikor összejöttök egy nővel és szépen alakulnak a dolgok, még össze is költöztök ott is rendben van az életetek,akkor mire vártok? én értem,hogy az ilyen dolgokra meg kell érni mind anyagilag mind lelkileg,de akkor nem ő a megfelelő az életedben és ezzel csak a nőt teszitek tökre,hagyd hogy megtalálja azt a férfit akivel megélheti ezeket a komoly elköteleződèseket ( kifejtettem fent,hogy mit értek alatta).

Magaddal szemben és a másikkal is egy hatalmas nagy respect.

Nagyon sok nőt hallottam panaszkodik az utóbbi években erről, és egyre többen vannak...

júl. 6. 05:30
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
35%

Az eljegyzes hazassag elavult felesleges .

A gyerekszules se hianyzik sot taszit. Neveloszulo lehetek 60 evesen is. Nem erzek biologiai ora ketyegest. Nem kerek privatot.

júl. 6. 08:13
 32/49 anonim ***** válasza:
5%

A férfi ideje persze rabolható, a nőé az meg értékes...

Nem kicsit vagy egoista, ezek után nem véletlen egy ilyen kérdés...

Ha tettél volna bele te is valamit a kapcsolatba, és nem a feminista, nőigazoló fórumokat bújod, hogy mik a férfiak kizárólagos kötelességei, nem nyekeregnél itt....

júl. 6. 08:22
 33/49 A kérdező kommentje:

#29 megkérte a kezét

Szűk családi esküvő is volt,nem mondható el az hogy nem "történt semmi"

Válás lett mert...

júl. 6. 08:44
 34/49 A kérdező kommentje:

Ki beszél arról,hogy rólam van szó?

Én feltettem egy kérdést.

júl. 6. 08:46
 35/49 anonim ***** válasza:
100%

Most az utoljára leírt példa esetén akkor lehet a férfi terveiben is volt sok minden, de közben a kapcsolatban, az életükben történtek olyan dolgok, amik ezt felülírták és ugye meggondolni bárki meggondolhatja magát bármikor.

Amúgy... szerintem az a baj, hogy így fogalmazol, hogy "elrabol", de... rabolni nem lehet azt, amit a másik adott oda neked. Ha elvenné a másik, és a erőszakkal szakítanák el tőle az időt (???), az lenne rablás...

júl. 6. 09:28
 36/49 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem igaza van a kérdezőnek, valamilyen szinten felelősséggel tartozunk a másik iránt. És igenis jó szó a rablás, mert az idő egy rohadt nagy kincs. A legtöbb amit adhatsz és nem úgy adod oda, hogy tessék, akkor utána dobd a kukába. Meg kellene becsülni és mivel volt ilyenről szó, mert gondolom felmerül évek alatt ez a téma, ha tisztességesen áll hozzá akkor illik az maradni. Nem a szájából segget csinálni. Szerintem sok férfi felelőtlen, sem a döntései, sem a választott társáért nem tud felelősséget vállalni.
júl. 6. 10:07
 37/49 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem azért, mert önzők, nem gondolkodnak távlatokban, kizárólag a saját érdekeiket nézik.

Sosem értettem az ilyen férfiakat..

júl. 6. 13:23
 38/49 anonim ***** válasza:
28%
Akkor beszeljunk arrol is, hogy miert a link rosszfiuknak adjatok az ertekes fiatalsagotokat. Mire megkapnak az atlag ferfiak, addigra lóg mindenetek.
júl. 6. 22:55
 39/49 anonim ***** válasza:
71%
Azért mert hagyják, hogy ellegyen pazarolva. Kinlódni kell évekig abban renénykedve, hogy lesz javuláa, jobb lesz. Persze nincs így és egy olyan pillanatban lesz lapát amikor bátorság meglesz hozzá
júl. 6. 23:06
 40/49 A kérdező kommentje:

Beszéljünk arról is,hogy csomó férfinak a nagycsőcsű buta nő kell,mert lehet vele villogni mint valami trófeával.

Normális átlagos kinézetű okos nőt nem szeretik, félnek tőle mert határozott van elképzelése tesz a jövőèrt, őket meg friendzonába rakják vagy csak simán ghostingolják

júl. 7. 05:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!